Rezultate te kerkimit per termin: +Niveli

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:22.382Z

Efekti hashash?! Zhvlerësimi i frikshëm i euros, niveli më i ulët në 7 vjet

Monedha e përbashkët ka shënuar një tjetër rënie të fortë gjatë ditës së sotme, duke zbritur në 135.07 lekë, 0.42 lekë më pak se një ditë më parë. Ndonëse në bursat ndërkombëtare, euro e ka marrë veten sot, pasi dje arriti në nivelin më të ulët të 13 viteve, në tregun e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.113Z

Emetimi i gazrave, Ministri Koka me ambasadoren e COP21: Do të ruhet niveli aktual

Shqipëria është 4 herë më poshtë pragut të emetimeve të gazrave me efekt serë krahasuar me vendet e industrializuara, dhe e fundit në rajon për emetimin e dioksidit të karbonit. Pavarësisht këtyre fakteve pozitive ministria e Mjedisit është duke ndërmarrë të tjera nisma të rënd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.693Z

KESH: Shirat e pritshëm, portat e HEC-eve do derdhin më shumë ujë

Situata Elektronergjetike mund të konsiderohet nga më të mirat në vitet e fundit. Situata e rezervuarëve të hidrocentraleve për shkak të reshjeve është optimale, por vazhdimësia e reshjeve do të detyrojë autoritetet shtetërore përgjegjëse sërish të hapin portat e HEC-eve për të s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.300Z

Tatimet bllokojnë aktivitetin e 10 subjekte të mëdha për borxhe

Edhe 10 subjekte të reja private i shtohen listës së shpallur nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, si debitore ndaj shtetit apo subjekteve të tjera. Kjo listë tashmë ka kaluar në 98 biznese, subjekte fizike apo juridike. Subjektet e fundit janë kryesisht në administrim të Drejtorisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:41.974Z

Miratohet rritja e pagave për 104 mijë buxhetorë

Autori i Lajmit: Silvana BalliuQeveria miratoi dje buxhetin afatmesëm 2010-2012. Qeveria ka parashikuar të rrisë edhe për tre vitet e ardhshme pagat e rreth 104 mijë buxhetorëve. Në buxhetin e saj afatmesëm, është miratuar një zë i veçantë, i cili parashikohet të shkojë për rritjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.790Z

33 % e shqiptarëve dhe 53 % e biznesit kanë një kredi për të shlyer

Një e treta e shqiptarëve kanë hyrë në borxh me bankat duke marrë kredi dhe duke mos i shlyer ato brenda afatit të caktuar. Kjo vërtetohet edhe nga të dhënat e fundit të raportit të Bankës së Shqipërisë, në të cili theksohet se 33 % e shqiptarëve kanë një kredi të pashlyer. Niv

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama