Rezultate te kerkimit per termin: +Niveli

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.113Z

Emetimi i gazrave, Ministri Koka me ambasadoren e COP21: Do të ruhet niveli aktual

Shqipëria është 4 herë më poshtë pragut të emetimeve të gazrave me efekt serë krahasuar me vendet e industrializuara, dhe e fundit në rajon për emetimin e dioksidit të karbonit. Pavarësisht këtyre fakteve pozitive ministria e Mjedisit është duke ndërmarrë të tjera nisma të rënd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.693Z

KESH: Shirat e pritshëm, portat e HEC-eve do derdhin më shumë ujë

Situata Elektronergjetike mund të konsiderohet nga më të mirat në vitet e fundit. Situata e rezervuarëve të hidrocentraleve për shkak të reshjeve është optimale, por vazhdimësia e reshjeve do të detyrojë autoritetet shtetërore përgjegjëse sërish të hapin portat e HEC-eve për të s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.300Z

Tatimet bllokojnë aktivitetin e 10 subjekte të mëdha për borxhe

Edhe 10 subjekte të reja private i shtohen listës së shpallur nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, si debitore ndaj shtetit apo subjekteve të tjera. Kjo listë tashmë ka kaluar në 98 biznese, subjekte fizike apo juridike. Subjektet e fundit janë kryesisht në administrim të Drejtorisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:41.974Z

Miratohet rritja e pagave për 104 mijë buxhetorë

Autori i Lajmit: Silvana BalliuQeveria miratoi dje buxhetin afatmesëm 2010-2012. Qeveria ka parashikuar të rrisë edhe për tre vitet e ardhshme pagat e rreth 104 mijë buxhetorëve. Në buxhetin e saj afatmesëm, është miratuar një zë i veçantë, i cili parashikohet të shkojë për rritjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.790Z

33 % e shqiptarëve dhe 53 % e biznesit kanë një kredi për të shlyer

Një e treta e shqiptarëve kanë hyrë në borxh me bankat duke marrë kredi dhe duke mos i shlyer ato brenda afatit të caktuar. Kjo vërtetohet edhe nga të dhënat e fundit të raportit të Bankës së Shqipërisë, në të cili theksohet se 33 % e shqiptarëve kanë një kredi të pashlyer. Niv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:24.119Z

Siguria në Ballkan më e lartë se në Perëndim

Vrasja e 13 personave në Serbi dhe vdekja e dorasit të tyre kanë nxitur debatin për sigurinë në vendet e Ballkanit. Por, a është niveli i dhunës në Ballkan më i lartë se në Evropë? Gazeta zvicerane “Neuer Zürcher Zeitu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama