Rezultate te kerkimit per termin: +Niveli

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.693Z

KESH: Shirat e pritshëm, portat e HEC-eve do derdhin më shumë ujë

Situata Elektronergjetike mund të konsiderohet nga më të mirat në vitet e fundit. Situata e rezervuarëve të hidrocentraleve për shkak të reshjeve është optimale, por vazhdimësia e reshjeve do të detyrojë autoritetet shtetërore përgjegjëse sërish të hapin portat e HEC-eve për të s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.300Z

Tatimet bllokojnë aktivitetin e 10 subjekte të mëdha për borxhe

Edhe 10 subjekte të reja private i shtohen listës së shpallur nga Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, si debitore ndaj shtetit apo subjekteve të tjera. Kjo listë tashmë ka kaluar në 98 biznese, subjekte fizike apo juridike. Subjektet e fundit janë kryesisht në administrim të Drejtorisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:41.974Z

Miratohet rritja e pagave për 104 mijë buxhetorë

Autori i Lajmit: Silvana BalliuQeveria miratoi dje buxhetin afatmesëm 2010-2012. Qeveria ka parashikuar të rrisë edhe për tre vitet e ardhshme pagat e rreth 104 mijë buxhetorëve. Në buxhetin e saj afatmesëm, është miratuar një zë i veçantë, i cili parashikohet të shkojë për rritjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.790Z

33 % e shqiptarëve dhe 53 % e biznesit kanë një kredi për të shlyer

Një e treta e shqiptarëve kanë hyrë në borxh me bankat duke marrë kredi dhe duke mos i shlyer ato brenda afatit të caktuar. Kjo vërtetohet edhe nga të dhënat e fundit të raportit të Bankës së Shqipërisë, në të cili theksohet se 33 % e shqiptarëve kanë një kredi të pashlyer. Niv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:24.119Z

Siguria në Ballkan më e lartë se në Perëndim

Vrasja e 13 personave në Serbi dhe vdekja e dorasit të tyre kanë nxitur debatin për sigurinë në vendet e Ballkanit. Por, a është niveli i dhunës në Ballkan më i lartë se në Evropë? Gazeta zvicerane “Neuer Zürcher Zeitu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:56.825Z

Konfindustria: Ok për parimet eRamës, por jo për taksën mbi 10%

TIRANË - Konfindustria shqiptare ka reaguar mbi programin e qeverisë së re Rama, duke mirëkuptuar, por dhe bërë vërejtje mbi taksën progresive. Sipas këtij institucioni, mbi 10% taksë  mbi biznesin e madh do të ulte interesin për inves

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:08.152Z

Importi i energjisë, plani gati më 26 shkurt

24/02/2012  Korporata po përgatit sasinë e nevojshme që duhet blerë për konsumin e muajit mars Fierza në nivele minimale. Importi do të vazhdojë për të siguruar furnizim pa ndërprerje Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të miratojë brenda datës 26 shkurt projektin për

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama