Rezultate te kerkimit per termin: +Niveli

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:41.974Z

Miratohet rritja e pagave për 104 mijë buxhetorë

Autori i Lajmit: Silvana BalliuQeveria miratoi dje buxhetin afatmesëm 2010-2012. Qeveria ka parashikuar të rrisë edhe për tre vitet e ardhshme pagat e rreth 104 mijë buxhetorëve. Në buxhetin e saj afatmesëm, është miratuar një zë i veçantë, i cili parashikohet të shkojë për rritjen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.790Z

33 % e shqiptarëve dhe 53 % e biznesit kanë një kredi për të shlyer

Një e treta e shqiptarëve kanë hyrë në borxh me bankat duke marrë kredi dhe duke mos i shlyer ato brenda afatit të caktuar. Kjo vërtetohet edhe nga të dhënat e fundit të raportit të Bankës së Shqipërisë, në të cili theksohet se 33 % e shqiptarëve kanë një kredi të pashlyer. Niv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:24.119Z

Siguria në Ballkan më e lartë se në Perëndim

Vrasja e 13 personave në Serbi dhe vdekja e dorasit të tyre kanë nxitur debatin për sigurinë në vendet e Ballkanit. Por, a është niveli i dhunës në Ballkan më i lartë se në Evropë? Gazeta zvicerane “Neuer Zürcher Zeitu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:56.825Z

Konfindustria: Ok për parimet eRamës, por jo për taksën mbi 10%

TIRANË - Konfindustria shqiptare ka reaguar mbi programin e qeverisë së re Rama, duke mirëkuptuar, por dhe bërë vërejtje mbi taksën progresive. Sipas këtij institucioni, mbi 10% taksë  mbi biznesin e madh do të ulte interesin për inves

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:08.152Z

Importi i energjisë, plani gati më 26 shkurt

24/02/2012  Korporata po përgatit sasinë e nevojshme që duhet blerë për konsumin e muajit mars Fierza në nivele minimale. Importi do të vazhdojë për të siguruar furnizim pa ndërprerje Korporata Elektroenergjetike Shqiptare do të miratojë brenda datës 26 shkurt projektin për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:17.865Z

Çmimi i energjisë, zbardhet vendimi i ERE-sa

Enti Rregullator: Korrektimi i humbjeve, do të kompensojmë OSSH-në. Pasojat e reja Niveli i ri i humbjeve, me të paktën 1.2 për qind më shumë nga sa ishte deklaruar para rritjes së çmimit të energjisë elektrike, i jep të drejtë OSSH-së të kërkojë kompensim. Vendimi i ERE-s, nr.46,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:30.847Z

Paga minimale do të rritet me një mijë lekë

Deklarata e Ministrit të Punës në 1 Maj: Për këtë vit do ta ulim papunësinë me 0.4 për qind. Ksera: Nga 20 mijë lekë, do të shkojë në 21 mijë lekë. Paga minimale për punonjësit e administratës dhe bizneset private do të rritet me një mijë lekë. Nga 20 mijë lekë që është a

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama