Rezultate te kerkimit per termin: +Politike

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:55.670Z

Doktrina politike

17/01/2012  Nuk duhet të ketë një qasje ekstreme në fushën politike. Kjo pasi gjithçka është çështje e diametrit. Izotopi nga njëra anë, përfaqëson drejtësinë, kurse sfera përfaqëson politikën. Mbi politikën është folur shumë, aq shumë sa ne krenohemi me filozofitë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.408Z

Filozofia ime politike?!

  Frazë që belbëzohet shpesh nga politikanet tanë. Po për cilën filozofi bëhet fjalë? Se filozofia si shkencë ka objektin, parimet e kategoritë e veta. Dhe si e tillë, asaj si çdo shkencë i drejtohen sa filozofët, aq edhe ata që janë jofilozofët, sa politikanët aq edhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.775Z

Shperthime politike

Ne oborrin e shtepise se kryeredaktorit te Radio Mitrovices Qasllav Milisavleviq si dhe ne lokalin e familjes Stojkoviq te dy rastet ne Zvecan te dielen pas mesnate kane ndodhur dy shperthime te fuqishme nga te cilat pervec demeve materiale viktima ne njerez nuk ka. Rastin e shperthimit e ka konfirm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:55.493Z

Gjenet përcaktojnë pikëpamjet politike?

Ndërsa në Shtetet e Bashkuara mbahen debatet e kandidatëve për president të dy partive politike, një studim i ri sugjeron se gjenet mund të luajnë rol në pikëpamjet politike të njerëzve. Studiuesit thonë se ndikimi gjenetik duket se është tepër i lidhur tek problemet sociale. Për vi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.271Z

Milionat për partitë politike

Partive politike parlamentare në vitin 2015 u janë ndarë 4.2 milionë euro nga buxheti i Kosovës, prej të cilave më së shumti ka marrë Partia Demokratike e Kosovës, plot 1 milion e 295 mijë euro e përcjellë nga Lidhja Demokratike e Kosovës me 1 milion e 50 mijë euro. Lëvizjes "Vetëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:55.492Z

Genet dhe pikëpamjet politike

Ndërsa në Shtetet e Bashkuara mbahen debatet e kandidatëve për president të dy partive politike, një studim i ri sugjeron se genet mund të luajnë rol në pikëpamjet politike të njerëzve. Studjuesit thonë se ndikimi gjenetik duket se &eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.499Z

G99 kthehet parti politike

>Që prej ditës së djeshme G99 do tu shtohet radhës së gjatë të partive politike. Në krijim një lëvizje e shoqërisë civile, G99 ndryshon drejtim, duke vendosur të hyjë në zgjedhjet e përgjithshme të këtij viti si një parti politike. Ky grupim, që drejtohet nga Erion Veliaj, mori d

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama