Rezultate te kerkimit per termin: +Posta +Shqiptare

Total: 1165
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:52.900Z

Posta shqiptare me statusin e inspektorit

Posta shqiptare tanimë disponon statusin e inspektorit. Këtë status ajo e ka marrë në fund të vitit dhe nëpërmjet tij zotëron të drejtën për të inspektuar postat e tjera. Kjo e drejtë i është dhënë nga Unioni Europian i Postave. Sipas drejtorit të saj, Arqile Gorea, vitin e ardhsh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:58.401Z

Posta Shqiptare vleresohet me cmimin "Kurora e Diamantit"

Posta Shqiptare vleresohet me cmimin e Kurores nderkombetare te Cilesise ne Kategorine e Diamantit. Gjate fjales se tij ne kete ceremoni, drejtori i pergjithshem i Postave Shqiptare Arqile Gorea theksoi se "jam shume i gezuar per vleresimin qe iu dha Postes Shqiptare, dhe per mua ky ishte nje nga cm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:45.449Z

Posta shqiptare, marrëveshje me atë turke

Posta shqiptare ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Postën turke. Marrëveshja është nënshkruar nga drejtori i Pergjithshëm i postës shqiptare, Ardit Çela dhe homologu i tij turk, Osman Tural. Ky memorandum bashkëpunimi konsiston në fusha të ndryshme thelbësore për dy ad

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:16.250Z

Policia "godet" te Posta Shqiptare

Rrëmuja, pengimi i trafikut, por edhe e lëvizjeve të qytetarëve ka detyruar që disa shërbime policore të ndërhyjnë dje në ambientet përreth Postës Qendrore në Tiranë. Sipas burimeve zyrtare, Seksioni i Krimit Ekonomik, në bashkëpunim me Komisariatin e Policisë Nr.3, Komisariatin e P

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:45.394Z

Posta Shqiptare CEZ po shkel ligjin per faturat

Posta Shqiptare ka akuzuar kompanine CEZ se ne kundershim me ligjin shperndan faturat e konsumatoreve me ane te kompanive te tjera postare. Ne nje konference per shtyp drejtoresha e sherbimit postar shqiptar Arta Kazazi ka theksuar se Cez shperndarje ka zgjedhur te tjere bashkepunetore te cilet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:00.120Z

Posta Shqiptare kundër taksës 22 euro për blerjet online

Posta Shqiptare nuk bie dakord me vendimin e fundit të qeverisë për të tatuar të gjitha blerjet online mbi 22 euro. Në një deklaratë të shpërndarë për mediat, Posta Shqiptare thekson se qëndrimi i saj ka qenë dhe mbetet se tregtia online duhet inkurajuar, duke rritur pragun e përjasht

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.296Z

Posta Shqiptare, ndihmë financiare dhe automjete për zonën

Posta Shqiptare ka ofruar ndihme financiare per familjet e dmtuara, nga prmbytjet ne veri te vendit. Arqile Gorea, u shpreh se krahas ksaj posta, nepermjet sporteleve te saj, do tu sherbeje te gjithe atyre qe duan te kontribuojne per te ndihmuar keto familje. Nderkohe posta ka vendosur ne dispozion

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama