Rezultate te kerkimit per termin: +Posta +Shqiptare

Total: 1165
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.309Z

Posta Shqiptare, ndihme financiare dhe automjete

Posta Shqiptare ka ofruar ndihme financiare per familjet e demtuara, nga permbytjet ne Veri te vendit. Arqile Gorea, drejtori i Postes Shqiptare u shpreh se krahas kesaj posta, nepermjet sporteleve te saj, do t'u sherbeje te gjithe atyre qe duan te kontribuojne per te ndihmuar keto familje. Nderkohe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:45.696Z

Posta Shqiptare, marrëveshje bashkëpunimi me ZRPP

Foto ilustruese Posta Shqiptare ka nënshkruar një marrëveshja bashkëpunimi me Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme. Tashmë nga 7 ZVRPP shërbimi postar do të ofrohet në 35 ZVRPP. “Ky shërbim ofrohet që prej vitit 2007, ndërkohë që risia e kësaj marrëveshjeje të re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.269Z

Posta shqiptare ndihmë të përmbyturve

Posta shqiptare vazhdon misionin e saj në ndihmë të banorëve të përmbytur. Për këtë kanë kontribuar qytetarët dhe janë mbledhur rreth 186 koli me ndihma në veshmbathje dhe rreth 900 mijë lekë të reja kontribut financiar deklaroi drejtoresha e marketingut në Postën Shqiptare Arta Ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.050Z

Posta Shqiptare Nje sportel 90 sherbime

brbrBlerjet nepermjet internetit jane bere mese te zakonshme edhe per shqiptaret Por edhe ne kete sherbim mjaft te perhapur Posta Shqiptare synon te jete operatori kryesor ne treg duke ofruar shpejtesi dhe cilesi per klientet Ne diten boterore te Postave kreu i Postes Shqiptare Majlind Lazmi shprehu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:45.517Z

ZRPP-Posta Shqiptare, marrëveshje për shërbimet hipotekore

Foto ilustruese Është nënshkruar një marrëveshje mes Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme dhe Postës Shqiptare. Tashmë Posta Shqiptare do të dorëzojë në adresën e qytetarit shërbimet e zyrave hipotekore. Shërbimi postar dpo të ofrohet në 35 ZRPP dhe kjo bëhet e gjith

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.163Z

Posta Shqiptare bashkepunim me koleget italiane

Posta Shqiptare ka emetuar serine e pullave dhe zarfin me teme "Italia dhe Shqiperia 2010- dy Popuj, nje Det, nje Miqesi". Kjo nisme e postes i bashkengjitet evenimenteve te Ambasades se Italise ne Shqiperi, te cilat po organizohen gjate muajve mars-qershor. Bashkepunimi mes dy postave ka qene i duk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.061Z

Posta Shqiptare, nderohet me cmim ne Gjeneve

Posta Shqiptare eshte vleresuar me cmimin e “Eres se Cilesise Nderkombetare te Shekullit” ne Kategorine e Diamantit. Vleresimi per kompanine eshte terhequr nga drejtori i Pergjithshem i Postes Shqiptare, Arqile Gorea si dhe kryetarja e Keshillit Mbikeqyres, Suzana Panariti, te cilet ishin te pra

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama