Rezultate te kerkimit per termin: +Privilegjet

Total: 1166
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:58.638Z

Opozita bllokon seancat, por jo privilegjet

Pas bllokimit të seancave në Kuvendin e Kosovës, tri partitë opozitare, Vetëvendosje, AAK dhe Nisma për Kosovën, kanë marrë vendim që ‘ti bojkotojnë edhe mbledhjet e Kryesisë dhe Komisioneve në Kuvendin e Kosovës. Por, parti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.148Z

Privilegjet e deputeteve ne Kosove

Ata që nxjerrin ligje, pritet që brenda këtij viti të miratojnë edhe një ligj për veten, por edhe për ish-kolegët e tyre dhe për ata që do të bëhen deputetë. Projekt-ligji për të Drejtat dhe Privilegjet e Depute

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.490Z

Rama: Reformat tona, për gjeneratën tjetër. PD humbi privilegjet, tani do revolucion

Partia Socialiste është ndalur sot në Sarandë me aktivitetin Të pastrojmë më tej Shqipërinë. Në fjalën e tij me këtë rast, kryeministri i vendit, Edi Rama ka falenderuar struktura e PS në këtë qark, të cilët sipas tij të gjithë së bashku kanë bërë të mundur që PS të kthehe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:14.691Z

Mushkolaj për protestën: Është betejë e komandantëve për t`i mbrojtur privilegjet e veta

Analisti për çështe politike, Imer Mushkolaj ka komentuar lidhur me ngjarjet e sotshme në Prishtinë, ku opozita organizoi protestë pasi që Gjykata Themelore dha vendim që deputetja Donika Kadaj Bujupi të mbetet në paraburgim për 30 ditë,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:50.213Z

Kosovë, Kushtetuesja hedh poshtë privilegjet e deputetëve

Gjykata Kushtetuese e Kosovës ka marrë vendim në favor të kërkesës së Avokatit të Popullit, i cili ka kërkuar anulimin e nenit 14, paragrafi 1.6, si dhe të neneve 22, 24, 25 dhe 27 të Ligjit për të Drejtat dhe Përgjegjësit&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:18.135Z

PROJEKTLIGJ PER RATIFIKIMIN E MARRËVESHJES, ME SHKËMBIM NOTASH, NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE MBRETËRISË SË HOLANDËS, PËR PRIVILEGJET DHE IMUNITETET E OFICERIT NDËRLIDHËS  

P R O J E K T L I GJ PËR RATIFIKIMIN E MARRËVESHJES, ME SHKËMBIM NOTASH, NDËRMJET REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE MBRETËRISË SË HOLANDËS, PËR PRIVILEGJET DHE IMUNITETET E OFICERIT NDËRLIDHËS Në mbështetje të neneve 78, 81,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:13.668Z

VENDIM PËR PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT “PËR RATIFIKIMIN E PROTOKOLLIT PËR IMUNITETET DHE PRIVILEGJET E ASAMBLESË PARLAMENTARE TË BASHKËPUNIMIT EKONOMIK TË DETIT TË ZI”  

V E N D I M     PËR   PROPOZIMIN E PROJEKTLIGJIT “PËR RATIFIKIMIN E PROTOKOLLIT PËR IMUNITETET DHE PRIVILEGJET E ASAMBLESË PARLAMENTARE TË BASHKËPUNIMIT EKONOMIK TË DETIT TË ZI”   Në mbështetje të neneve 81, pika

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama