Rezultate te kerkimit per termin: +Procedura

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.411Z

Pasaportat ndryshon procedura e aplikimit

Me urdhër të ministrit të Brendeshem ka ndryshuar prej dates 11 nëntor procedura e aplikimit për pashaportat biometrike. Sipas udhezimit te ri procedura e aplikimit nuk nis me ne zyrat e kompanis&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.103Z

"Procedura burokratike me kalimin e fondeve"

Ministri i Financave nuk i ka kursyer rezervat ndaj procedurave që ndjekin institucionet donatore në Shqipëri për projektet e huaja. Pasi bëri një ekspoze të situatës ekonomike në vend, ministri Bode nënvizoi rëndësisë që ka bashkëpunimi dhe koordinimi i projekteve me donatorët, fond

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.406Z

Pasasportat biometrike ndryshon procedura e aplikimit

Me urdhër të ministrit të Brendeshem ka ndryshuar prej dates 11 nëntor procedura e aplikimit për pashaportat biometrike. Sipas udhezimit te ri procedura e aplikimit nuk nis me ne zyrat e kompanis&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:50.332Z

Procedura fiktive, KLSH kallëzon drejtorin e Sanatoriumit

Kontrolli i Lartë të Shtetit, në zbatim të programit të tij ka përfunduar auditimin në Spitalit Universitar "Shefqet Ndroqi", (Sanatoriumi) Tiranë, me objekt: "Auditimi i zbatimit të ligjshmërisë dhe rregullshmërisë financiare për vitin 2014 dhe 2015". Me Vendimin nr. 53, datë 14.05.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.882Z

Ligjet: "Procedura per trajtimin e te denuarve"

Te denuarit do te trajtohen shume shpejt me nje ligj te ri. Komisioni parlamentar i Ligjeve miratoi dje me konsensus ndryshime ne ligjin "Per te drejtat dhe trajtimin e te denuarve", qe rregullon te drejtat e te denuarve me procedura me te shpejta ne kohe. Per here te pare ne kete projekt parashikoh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:46.312Z

Privatizim 100 % INSIG, procedura me tender të hapur

Kompania publike e sigurimeve, INSIG do të privatizohet me tender të hapur me 100% të aksioneve. Vendimi i Këshillit të Ministrave ka përcaktuar kriteret e vlerësimit të ofertave ku sipas formulës, 80% të pikëve, pra peshën më të madhe do ta ketë çmimi i ofruar, ndërsa plani i bi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.489Z

Kushtetuesja Kuvendi procedura te pershpejtuara

Kreu i ri dhe anetaret e Gjykates Kushtetuese do te votohen me procedura te pershpejtuara ne Kuvend per te mos krijuar vakuum pas skadimit te mandateve te meparshme. Emerimi i kryetarit te Gjykates Kushtetuese vjen ne nje kohe kur Kuvendi ende nuk ka votuar emrat 4 anetaret te rinj

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama