Rezultate te kerkimit per termin: +Procedura

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:46.312Z

Privatizim 100 % INSIG, procedura me tender të hapur

Kompania publike e sigurimeve, INSIG do të privatizohet me tender të hapur me 100% të aksioneve. Vendimi i Këshillit të Ministrave ka përcaktuar kriteret e vlerësimit të ofertave ku sipas formulës, 80% të pikëve, pra peshën më të madhe do ta ketë çmimi i ofruar, ndërsa plani i bi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.489Z

Kushtetuesja Kuvendi procedura te pershpejtuara

Kreu i ri dhe anetaret e Gjykates Kushtetuese do te votohen me procedura te pershpejtuara ne Kuvend per te mos krijuar vakuum pas skadimit te mandateve te meparshme. Emerimi i kryetarit te Gjykates Kushtetuese vjen ne nje kohe kur Kuvendi ende nuk ka votuar emrat 4 anetaret te rinj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:51.256Z

Thjeshtohen 60 procedura per biznesin

brbrMinistria e Financave ka perfunduar paketen e re e cila do te lehtesoje 60 procedura per biznesin Ne nje interviste per Vizion Plus zvMinistrja e Financave Irena Beqiraj thote se keto ndryshime jane ne perputhje me fazen e dyte te aksionit kunder informalitetit i cili pas regjistrimit te ndermar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:43.704Z

Miratohet procedura, shkrihet KSHC, tani pjesë e qeverisë

Ligjet Në mungesë të opozitës, Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miratoi dje projektvendimin Për vendimmarrjen e Kuvendit, lidhur me institucionin e KSHC-së për zgjedhjen e komisionerit për mbikëqyrjen e shërbimit civil. Sipas projektvendim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.708Z

Kartat e identitetit,ja procedura e aplikimit

Procedura për pasijen me karta identiteti nis me paraqitjen në postën shqiptare, ku pasi jep gjeneralitetet paguan kuponin e pagesës së shërbimit 1200 lekë, vendosur nga qeveria për kartat e identitetit dhe drejtohesh në Njësinë Bashkiake, banor i të cilit figuron të jesh. Më tej, drej

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.401Z

Ndryshon procedura e aplikimit për patentat, ja dokumentat që duhen

Kanë ndryshuar procedurat për pajisjen e me lejen e drejtimit të automjeteve. Konkretisht, në dosjen e dokumenteve nuk kërkohet më leja e banimit dhe as analiza e grupit të gjakut, shkruan Gazeta Shqiptare. Dokumentet e tjera, certifikata mjekësore bëhet me afat vlefshmëri jo më e hers

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.324Z

Provimet, procedura të reja ankimimi

21/01/2009  Matura Shtetërore 2009, gati firmosja e urdhrit me ndryshimet e reja të këtij viti Kontestimi i rezultateve, rregulla të reja për maturantët e pakënaqur me rezultatet Ndonëse duhet edhe pak kohë nga nisja zyrtare e procedurave për aplikimet e provimeve të Maturës S

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama