Rezultate te kerkimit per termin: +Projektit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:42.724Z

Përurohet nisja e projektit “Gjirokastra 2009 -2011”

Është përuruar sot nisja e projektit “Gjirokastra 2009 -2011”, për restaurimin e dy ndërtesave të rëndësishme të kategorisë së parë e të dytë në pazarin e Gjirokastrës dhe konkretisht dy godinat e Babametove. GJIROKASTER- Është përuruar sot nisja e projektit “Gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.255Z

Banka Botërore pranon gabimet rreth projektit në Shqipëri

Drejtuesit më të lartë të Bankës Botërore pranuan se janë bërë gabime serioze lidhur me një projekt për zhvillimin e një zone bregdetare në Shqipëri dhe thanë se Banka po lëviz me shpejtësi për të përmirësuar procedurat dhe ndihmuar familjet në fshatin Jalë, shtëpitë e të c

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.327Z

Mbrojtja e kufirit, nis faza e tretë e projektit

Nis faza e tretë dhe fundit e projektit për përforcimin dhe kontrollin e trafiqeve e financuar nga qeveria italiane. Drejtori i përgjithshëm i policisë Hysni Burgaj u shpreh se kjo fazë e projektit do të ndikoj në rritjen e mëtejshme të luftës kundër krimit dhe në zhvilimin e aksioneve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.662Z

Certefikohen 20 kursantet e pare te projektit FAMA

Ka përfunduar sot projekti F.A.M.A, Kurs i Formimit në Mjeshtërinë Antike. Plot 20 shqiptarë të moshave të ndryshme kanë marrë sot certifikatën e njohjes se kursit profesional. LECE - Në kuadër të programit të iniciativës komunitare “Interreg 3 Itali-Shqipëri”, ësh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.780Z

Myslimanët, “jo” projektit fitues të xhamisë

04/05/2011  Komuniteti: Bashkia nuk u është përgjigjur kërkesave tona, projekti fitues i parakohshëm Nuk është zgjidhur leja e sheshit të ndërtimit dhe shpronësimi i sipërfaqes së truallit Myslimanët dalin kundër projektit të përzgjedhur nga Bashkia e Tiranës për ndër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:15.423Z

“Angazhim maksimal për realizimin e projektit TAP”

21-01-2013 / Gazeta 55 Gazsjellësi Trans Adriatik – kryeministri Berisha takon drejtorin e projektit, Kjetil TunglandQeveria shqiptare është e angazhuar maksimalisht në mbështetje të projektit të TAP-it, si projekti më efikas dhe eficent i furnizim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.307Z

Rëndësia e Projektit Aleanca e Qytetërimeve

Stamboll - Ministri i Jashtëm i Spanjës Miguel Angel Moratinos ka vlerësuar se \"Pjesëmarrja e Obamës në Forumin që do të zhvillohet në Stamboll do të jetë një përgjigje për ata që kërkojnë t\'ia ulin rëndësinë projektit të Aleancës së Qytetërimeve\". Ministri i Jashtëm Span

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama