Rezultate te kerkimit per termin: +Projektligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.677Z

Votohet projektligji për policinë, Nard Ndoka kundër

TIRANE- Komisioni i Ligjeve ka votuar në tërësi Projektligji “për Policinë e Shtetit”. Mësohet se deputeti Nard Ndoka ka votuar kundër këtij projektligji. Projektligji për Policinë e Shetit ka hasur kundërshti e debate në lidhje me dy çështje, siç ishte ajo që lidhej me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.988Z

Rikthehet në Kuvend projektligji për spiunët

14/02/2005  Inisiatorët e draftit shprehen skeptikë për zbatimin e rregullores së Kuvendit Projektligji për ish-bashkëpunëtorët e Shërbimit Sekret Shqiptar, ka gjetur sërish rrugën e diskutimit në parlament. Burimet kanë bërë të ditur se, në mbledhjen e fundit të konferen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.856Z

Projektligji sipas standardeve te BE-se

Projektligji per administraten gjyqesore sipas Ministrit te Drejtesise, Enkelejd Alibeaj eshte sipas standardeve te BE-se dhe jo nje cenim i pavaresise se gjyqesorit. Ky projektligj jep para dhe garanci per administraten e gjyqesorit. Ministri ka bere me dije projektligji, i cili nuk cenon asnje n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.319Z

Projektligji për profesionet e vështira,kush përfiton

Ministria e Punës Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka hartuar një projektligj për trajtimin e veçantë të punonjësve të profesioneve të vështira. Projektligji parashikon mbështetje financiare ,për personat që kanë punuar në profesione të vështira e të rrezikshme. Pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.377Z

Dervishi: Projektligji për administratën, me probleme

Relatori i Partisë Socialiste, Besnik Dervishi, deklaron se projektligji për administratën gjyqësore ka probleme në dhënien e kompetencave. Sipas Dervishit, ky projekt i jep 10 kompetenca ministrit të Drejtësisë dhe asnjë kryetarit të Gjykatës së Lartë. "Projektligji për adminis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.368Z

Projektligji i vetëqeverisjes vendore, asnjë risi

DHURATA ÇUPI Procesi i decentralizimit ka fillesat e tij gjatë viteve 1999 dhe 2000. Hapi më i rëndësishëm ishte miratimi dhe zbatimi i ligjit nr. 8652, dt. 31.07. 2000, "Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore", që sanksionon të drejtat dhe kompetencat e njësive të qeveris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.441Z

Fino: Projektligji për vendorët, siguron decentralizimin

Në emër të grupit parlamentar socialist, Bashkim Fino mbrojti projektligjin për vetëqeverisjen vendore, duke deklaruar se ai garanton një decentralizim më të thellë. 56 është numri i funksioneve të kompetencavce për kryetarët e bashkive, nga 39 që ishin. Pra kemi një decentralizim m

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama