Rezultate te kerkimit per termin: +Projektligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.319Z

Projektligji për profesionet e vështira,kush përfiton

Ministria e Punës Çështjeve Sociale dhe Shanseve të Barabarta ka hartuar një projektligj për trajtimin e veçantë të punonjësve të profesioneve të vështira. Projektligji parashikon mbështetje financiare ,për personat që kanë punuar në profesione të vështira e të rrezikshme. Pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.377Z

Dervishi: Projektligji për administratën, me probleme

Relatori i Partisë Socialiste, Besnik Dervishi, deklaron se projektligji për administratën gjyqësore ka probleme në dhënien e kompetencave. Sipas Dervishit, ky projekt i jep 10 kompetenca ministrit të Drejtësisë dhe asnjë kryetarit të Gjykatës së Lartë. "Projektligji për adminis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:16.368Z

Projektligji i vetëqeverisjes vendore, asnjë risi

DHURATA ÇUPI Procesi i decentralizimit ka fillesat e tij gjatë viteve 1999 dhe 2000. Hapi më i rëndësishëm ishte miratimi dhe zbatimi i ligjit nr. 8652, dt. 31.07. 2000, "Për organizimin dhe funksionimin e qeverisjes vendore", që sanksionon të drejtat dhe kompetencat e njësive të qeveris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:20.441Z

Fino: Projektligji për vendorët, siguron decentralizimin

Në emër të grupit parlamentar socialist, Bashkim Fino mbrojti projektligjin për vetëqeverisjen vendore, duke deklaruar se ai garanton një decentralizim më të thellë. 56 është numri i funksioneve të kompetencavce për kryetarët e bashkive, nga 39 që ishin. Pra kemi një decentralizim m�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:55.074Z

Projektligji i bllokuar

Projektligji për dëmshpërblimin e ish-të dënuarve politikë të regjimit komunist, që prej datës 20 mars të 2012-s ka mbetur i bllokuar në sirtarët e Kuvendit. Ndryshimet, që siç duket edhe në draft mbajnë dat&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.373Z

“Projektligji çrrënjos krimin nga policia”

 Trazhgim SokolajShefi i misionit të ICITAP, Darrel Hart, i cili drejton programin e Departamentit Amerikan të Drejtësisë në Shqipëri, mendon se projektligji i përgatitur për Shërbimin e Kontrollit të Brendshëm, është një mjet efektiv për të çrrënjosur kriminalitetin nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.678Z

Gati projektligji per shoqerite tregtare

Qeveria po pergatitet qe shume shpejt te miratoje ligjin e ri per shoqerite tregtare. Ministri i Ekonomise, Genc Ruli, ka thirrur dje keshillin konsultativ te biznesit per te dhene sugjerimet per ligjin e ri. Sipas eksperteve te Ministrise se Ekonomise, ky ligj ka ardhur si nevoje e ndryshimeve qe k

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama