Rezultate te kerkimit per termin: +Publik

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:28.486Z

Negociatat me kreditorët, Tsipras i kushtëzon me lehtësimin e borxhit publik

Kreditorët ndërkombëtarë kanë filluar në Athinë një raund të ri negociatash me qeverinë greke, ne përpjekje për të finalizuar raportin përfundimtar mbi ecurinë e reformave. Misioni i kreditorëve përbëhet nga ekspertë të Komisionit Europian, Bankës Qendrore Evropiane, Mekanizmit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.506Z

Sulmet në Bruksel, transporti publik nën survejim të plotë nga policia

Pas sulmeve terroriste të Brukselit, të cilat goditën aeroportin Zaventem dhe një nga stacionet e metrosë, masat e sigurisë në Belgjikë janë shtuar në pjesën më të madhe të transportit publik. Aeroporti dytë më i madh që aktualisht po përmbush nevojat e kryeqytetit belg është  C

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:46.270Z

Raporti i KE: Konsumi privat dhe publik në Shqipëri në rënie, borxhi 72.3% të PBB-së

Rritja ekonomike në Shqipëri në vitin 2015 ishte 2.6%, e orientuar nga investimet e larta dhe eksportet neto, sipas raportit të tremujorit të parë 2016 (që i referohet zhvillimeve të tremujorit të fundit 2015) të vendeve kandidate dhe potenciale kandidate, publikuar sot nga Komisioni Euro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.418Z

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik diskuton për transmetimet radiotelevizive

  Në mbledhjen e datës 23 shtator 2008, Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, diskutoi mbi ecurinë e punës për zbatimin e planit të veprimit për harmonizimin e kuadrit ligjor për transmetimet radiotelevizive në Republikën e Shqipërisë me standardet europiane. Gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.110Z

Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik diskuton projektbuxhetin 2009, për arsimin

  Në mbledhjen e tij të datës 12 nëntor 2008, Komisioni për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik diskutoi dhe shqyrtoi në parim projektbuxhetin për arsimin,  projektligjin Për Buxhetin e Shtetit të Vitit 2009, propozuar nga Këshilli i Ministrave. Të ftuar në seancën dëgji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.958Z

VENDIM PËR NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2008, MIRATUAR PËR AGJENCINË E PROKURIMIT PUBLIK

V E N D I M  PËR NJË SHTESË FONDI NË BUXHETIN E VITIT 2008, MIRATUAR PËR AGJENCINË E PROKURIMIT PUBLIK Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të neneve 21, 27 e 29.2, të ligjit nr.8379, datë 29.7.1998, “Për hartimin dhe zbatimin e buxhetit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.003Z

Komisioni i Edukimit dhe Mjetet e Informimit Publik diskuton për zgjedhjen e nënkryetarit të KKRT-së

   Mbledhja e Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, e zhvilluar  më datë 14 tetor 2008, në orën 10.00, filloi me njohjen e vendimit të KKRT-së, nr. 728, datë 29.9.2008, për zgjedhjen e nënkryetarit të ri të KKRT-së, zotit Alban Karapici dhe me kërkes

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama