Rezultate te kerkimit per termin: +Qershor

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:08.776Z

Ulet inflacioni në qershor

09/07/2009  Del prodhimi vendas Dalja në treg e produkteve bujqësore vendase dhe ulja e çmimeve të mallrave të importuara kanë bërë që inflacioni të arrijë në nivelin 2,3 për qind në muajin qershor. Sipas Institutit të Statistikave, krahasuar me muajin qershor të një viti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.788Z

OSHEE, në qershor humbjet 28%

Rezultati Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) bën publike të dhënat e muajit qershor 2015, sipas të cilave konfirmohet stabiliteti i pagesës së faturës së energjisë elektrike, uljes së humbjeve dhe fillimit të investimeve konkrete në sektor. Arkëtimet këtë muaj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.971Z

INSTAT: Inflacioni në qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.856Z

INSTAT: Inflacioni në Qershor, 1.5 %

Indeksi i çmimeve të konsumit në muajin qershor 2014, arriti 116,5 %. Në muajin qershor 2014 ndryshimi vjetor i indeksit të çmimeve të konsumit është 1,5 %. Një vit më parë ky ndryshim ishte 2,3 %. Krahasuar me muajin qershor 2013, rritja më e madhe e çmimeve vërehet në grupin ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:43.410Z
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.210Z

Vendos në qershor

Josip Kuze thotë se në qershor do të vendosë nëse do ta vazhdojë bashkëpunimin me Federatën Shqiptare të Futbollit apo jo. Selektori i kuqezinjve nuk ka menduar asnjëherë që ta drejtojë Kroacinë, derisa nuk ka përjashtuar mundësinë e rikthimit në Dinamo Zagreb. Nga Express më 1

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.303Z

Ne qershor, disa gara per koncesione

Gjate muajit qershor, ministria e Ekonomise, ka parashikuar qe te zhvilloje disa gara te hapura per ndertimin e hidrocentraleve me koncesion ne vend. Keshtu, ndersa ne datat 4 dhe 6 qershor eshte parashikuar hapja e ofertave per blerjen e aksioneve te hidrocentraleve "HEC Bistrica 1 dhe Bistrica 2"

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama