Rezultate te kerkimit per termin: +Rajonale

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.225Z

Basha:Impenjim,në proçeset bashkëpunuese rajonale

Ministri i Punëve të Jashtme, Lulzim Basha priti në një takim Sekretarin e Përgjithshëm të Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal (RCC), Hido Bishceviç u shpreh se Shqipëria ka vullnet për të qenë pjesëmarrëse aktive në proceset bashkëpunuese rajonale. Gjatë takimit, u diskutua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.153Z

Konferenca e Sigurisë: Krimi, sfidë rajonale

Në mbyllje të punimeve të Konferencës rajonale për sigurinë me qëllim krijimin e një asambleje të përbashkët parlamentare delegacionet e vendeve përkatëse miratuan një deklataë që i angazhon ato të inkurajojnë më tej kuvendet respektive për të rishikuar paketën legjislative kun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.967Z

Kosovë, konferencë rajonale për policinë

Prishtinë - Me nismën e Ministrisë së Punëve të Brendshme / Republika e Kosovës, Ambasadës së SHBA-së në Prishtinë, dhe i ndihmuar nga Qendra Evropiane për Studime të Sigurisë, Xhorxh C. Marshall, është përpiluar plani për organizimin e Konferencës së Parë Rajonale të Shefave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:22.042Z

Towndrow: Qender rajonale per demilitarizimin

Perfaqesuesi i NAMSA-s, z. David Towndrow beri nje pershkrim te pergjithshem te projekteve te ndryshme qe NAMSA implementon ne disa vende te rajonit. Ai vleresoi maksimalisht projektin NAMSA-s per demilitarizimin e municioneve ne ULP Mjekes, punen qe po behet ne kete uzine, por edhe kapacitetet dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:20.341Z

Antikorrupsioni, konferencë rajonale në Tiranë

Lufta ndaj krimit ekonomik dhe korrupsionit ka mbledhur në një sallë, Ministrin e ri të Shtetit, Drejtorin e Përgjithshëm të policisë, Kryeprokuroren si dhe këshilltarë ligjore nga zyra OBDAT dhe Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Në këtë konferencë rajonale anti-korrup

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.112Z

Shendetesia, skanere per 12 spitalet rajonale

Spitalet rajonale do te pajisen me skaner. Ky eshte vendimi qe ka marre Ministria e Shendetesise pas konkretizimit te projektit per shkrirjen e spitaleve te rretheve dhe forcimin me aparatura dhe mjeke te spitaleve rajonale. Keshtu, sipas projektit, nga 42 spitale ne rrethe, vetem 12 do te vazhdojne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.282Z

Ngritja e Zyrave Rajonale, KQZ shtyn mbledhjen

Mbledhja ku parashikohej ngritja, organizimi dhe funksionimi i zyrave rajonale u shty për ditën e premte. Kjo pasi përfaqësuesit ligjorë të partive politike në KQZ kërkuan që mbledhja të ndahet në dy pjesë TIRANË- Komisioni Qëndor i Zgjedhjeve vendosi shtyrjen për ditën e pr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama