Rezultate te kerkimit per termin: +Republikes

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.589Z

Dodik inagurohet president i Republikes Serbe

Parlamenti i ri i Republikes Serbe te Bosnjes ka inaguruar Milorad Dodikun president te vendit. Dodik eshte nje nga mbeshtetesit e fuqishem te ndarjes etnike te vendit. Qe nga fundi i luftes se Bosnjes shteti eshte ndare ne dy entitete ne Republiken Serbe ose Republiken e Serbeve te Bosnjes dhe ne F

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.116Z

Alfred Moisiu, President i Republikes

Alfred Moisiu, President i Republikes, Jeta, Tirane 28 nentor 2002 Fevziu: Zoti president, ju jeni nje familje me origjine nga Kavaja, por keni lindur ne Shkoder, ku babai juaj ishte oficer me detyre. Sa e veshtire ka qene femijeria juaj? Moisiu: Ushtaraket e mbreterise se Zogut benin shume levizj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:21.907Z

Hapet konkursi per Himnin e Republikes

Kryesia e Kuvendit shpalli dje konkursin per Himnin e Republikes se Kosoves. Ky konkurs ka te beje kryesisht me kompozimin e muzikes, e jo edhe me tekstin e himnit. Kriteret jane qe kompozimi te jete i dallueshem, unik dhe origjinal, ai duhet te jete nga 30 deri 60 sekonda i gjate. Historikisht, shu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.586Z

Dodik inaugurohet president i Republikes Serbe

Nga Express me 15 nentor 2010 ne ora 1802 Parlamenti i ri i Republikes Serbe te Bosnjes ka inauguruar Milorad Dodikun president te vendit. Dodik eshte nje nga mbeshtetesit e fuqishem te ndarjes etnike te vendit. Qe nga fund i luftes se Bosnjes shteti eshte ndare ne dy entitete- ne Republiken Se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.014Z

Deklarate per mediat e Keshilltarit Juridik te Presidentit te Republikes Spiro Peci.

21 shtator 2010 Presidenti i Republikes deshiron te informoje opinonin publik edhe njehere se gjate gjithe procesit te emerimit te anetareve te Gjykates Kushtetuese ka zbatuar ne menyre rigoroze kerkesat e Kushtetues se Republikes. Ne baze te nenit 125 pika 4 Kryetari i Gjykates Kushtetuese emerohe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.248Z

Zhduket nga Garda e Republikes serveri i urdhrave te 21 janarit

Garda Nuk ka server-memorie per komunikimet. Prokuroria shte fshehur. Server te tille ka patur qe ne 1997-n TIRAN- Garda e Republikes refuzon te jape serverin e qendres operative te nderlidhjes se grupit hetimor te 21 janarit madje pretendon qe ky server nuk ekziston Serveri ne fjale permban te gji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.417Z

Sot ne Ministrine e Ekonomise u nenshkrua "Marreveshja e Bashkepunimit per Programin Pesevjeçar te Zhvillimit 2002-2006 midis qeverise se Republikes se Shqiperise dhe qeverise se Republikes se Greq

Sot ne Ministrine e Ekonomise u nenshkrua "Marreveshja e Bashkepunimit per Programin Pesevjeçar te Zhvillimit 2002-2006 midis qeverise se Republikes se Shqiperise dhe qeverise se Republikes se Greqise". Per palen shqiptare marreveshja u nenshkrua nga Ministri i Ekonomise, Arben Malaj ndersa per pal

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama