Rezultate te kerkimit per termin: +Rregullorja

Total: 4940
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.145Z

Rregullorja e zgjedhjeve, rektorët "kokë a pil"

Zgjedhjet në universitete gjenden para disa vështirësive të krijuara pikërisht nga rregullorja. Kështu, nëse dy kandidatë për rektor, dekan apo shef katedre, dalin me numër të barabartë votash, fituesi zgjidhet me short. Por nuk është vetëm kjo, në asnjë nga nenet e rregullores nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.872Z

Bello: Per Fierzen nuk u respektua rregullorja

Ish zv/ministri i Energjitikes, Pajtim Bello ka akuzuar qeverine per neglizhim te situates ne kaskaden e Hidrocentralit te Fierzes. Sipas Bellos, ne raste te vecanta, rregullorja parashikon tre pika. “Pika e pare eshte momenti kur arrin kuota 285 m ne Fierze. Pas kesaj ka momentin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.476Z

Provimet e lirimit, publikohet rregullorja

 Publikohet rregullorja e provimeve të lirimit për shkollat 9- vjeçare. Në këtë dokument janë sanksionuar të gjithë procedurat për mbarëvajtjen e dy lëndëve Gjuhë-Lexim dhe Matematikë. Të dyja këto provime do të jepen me shkrim dhe mënyra e vlerësimit të tyre do të j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.423Z

Ruçi: Rregullorja, me konsensus e asistencë nga ndërkombëtarët

Kryetari i grupit parlamentar socialist, Gramoz Ruçi përmes një letre, i kërkon kryeparlamentares të nisë një debat edhe me prezencën e ndërkombëtarëve, për ndryshimin e rregullores së Kuvendit. Sipas tij, Rregullorja e Kuvendit është shkelur në mënyrë sistematike. "Në të ti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.572Z

Ndryshon rregullorja, kritere të reja pranimi

Gazeta ShqipMjekësia Krijimi i Universitetit të Mjekësisë do të sjellë dhe rregulla të reja për specializimet. Aktualisht janë ngritur grupet e punës që po punojnë për kriteret. Rektorja e Universitetit të Mjekësisë, Jera Kruja, sqaron se mënyrat që do të përdoren për të zgjed

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.044Z

Emetimi i parase elektronike, miratohet rregullorja

Pagesat ne banka ne menyre elektronike po masivizohen gjithnje e me shume. Ndaj dhe Banka e Shqiperise ka miratuar dje nje rregullore, me te cilen synohet permiresimi i kuadrit rregullativ per emetimin dhe perdorimin e instrumenteve te pagesave elektronike. Ne ndryshim nga rregullorja ekzistuese, ky

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.820Z

Miratohet rregullorja e Provimeve të Lirimit

Si do të kryhet vlerësimi i tezave dhe si do të përcaktohen mjediset e zhvillimit të provimeve Ministria e Arsimit ka miratuar dje rregulloren e re të Provimeve të Lirimit, ku përcaktohen detajet e zhvillimit të tyre dhe mënyra e vlerësimit të testeve. Provimet, që do të mbahen më

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama