Rezultate te kerkimit per termin: +Rregullorja

Total: 4940
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.476Z

Provimet e lirimit, publikohet rregullorja

 Publikohet rregullorja e provimeve të lirimit për shkollat 9- vjeçare. Në këtë dokument janë sanksionuar të gjithë procedurat për mbarëvajtjen e dy lëndëve Gjuhë-Lexim dhe Matematikë. Të dyja këto provime do të jepen me shkrim dhe mënyra e vlerësimit të tyre do të j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.423Z

Ruçi: Rregullorja, me konsensus e asistencë nga ndërkombëtarët

Kryetari i grupit parlamentar socialist, Gramoz Ruçi përmes një letre, i kërkon kryeparlamentares të nisë një debat edhe me prezencën e ndërkombëtarëve, për ndryshimin e rregullores së Kuvendit. Sipas tij, Rregullorja e Kuvendit është shkelur në mënyrë sistematike. "Në të ti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.572Z

Ndryshon rregullorja, kritere të reja pranimi

Gazeta ShqipMjekësia Krijimi i Universitetit të Mjekësisë do të sjellë dhe rregulla të reja për specializimet. Aktualisht janë ngritur grupet e punës që po punojnë për kriteret. Rektorja e Universitetit të Mjekësisë, Jera Kruja, sqaron se mënyrat që do të përdoren për të zgjed

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.044Z

Emetimi i parase elektronike, miratohet rregullorja

Pagesat ne banka ne menyre elektronike po masivizohen gjithnje e me shume. Ndaj dhe Banka e Shqiperise ka miratuar dje nje rregullore, me te cilen synohet permiresimi i kuadrit rregullativ per emetimin dhe perdorimin e instrumenteve te pagesave elektronike. Ne ndryshim nga rregullorja ekzistuese, ky

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.820Z

Miratohet rregullorja e Provimeve të Lirimit

Si do të kryhet vlerësimi i tezave dhe si do të përcaktohen mjediset e zhvillimit të provimeve Ministria e Arsimit ka miratuar dje rregulloren e re të Provimeve të Lirimit, ku përcaktohen detajet e zhvillimit të tyre dhe mënyra e vlerësimit të testeve. Provimet, që do të mbahen më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.938Z

Rregullorja, Gjinushi: Ndryshimet të jenë konsensuale

Kryetari i Partise Socialdemokrate Skender Gjinushi thote se ndryshimet ne rregulloren e Kuvendit duhet te jene konsensuale. Nismen e fundit te maxhorances per ndryshime te saj, ai e cileson nje akt te rende qe synon kontrollin mbi gjykaten kushtetuese dhe sipas tij Partia Socialiste nuk duhet te b

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.858Z

Bankat, ndryshon rregullorja për pastrimin e parave

27/06/2009  Banka e Shqipërisë përmirëson rregullat e raportimit të punonjësve Bankat duhet të raportojnë veprimet që klientët bëjnë me shumën mbi 1,5 milionë lekë. Rregullorja e re ka ulur këtë kufi, nga 2 milionë lekë që ka qenë me rregulloren e mëparshme. Me ndrysh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama