Rezultate te kerkimit per termin: +Shengen

Total: 4070
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:47.522Z

Sot shqiptarët lëvizin të lirë në Shengen

Anilejda Shëmbitraku Nis lëvizja e lirë e shqiptarëve në zonën “Shengen”. Ka hyrë në fuqi sot vendimi i Parlamentit Europian, i cili lejon qytetarët e Republikës së Shqipërisë të lëvizin pa viza për të udhëtuar në 25 shtete anëtare të BE-së, si dhe në 3 shtetet e tjera j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.997Z

Zvicra ne zonen Shengen

Me nje vize zvicerane tani mund te udhetosh edhe ne shtetet e tjera te zones Shengen. Nga sot Zvicra eshte shteti me i ri ne zonen e udhetimit pa kontrolle kufitare te perbere nga 25 shtete. Kontrollet ne kufijte tokesore u hoqen, por per udhetimet nga ajri, rregullat e reja do te hyjne n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.402Z

Shengen, shqiptarët më të refuzuarit

Tiranë- Procedura të zgjatura, refuzime të shumta dhe kosto e lartë. Këto janë vetëm disa nga problemet me të cilat përballen shqiptarët për marrjen e një vize, së paku sipas monitorimit të fundit publikuar sot nga Lëvizja Europiane në Shqipëri, në bashkëpunim me Stefan Batory Fou

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.733Z

Shengen,nga sot më lehtë të marrësh vizë

Hyn sot në fuqi një procedurë e re e dhënies së vizave Shengen, në të gjitha vendet e Bashkimit Europian. Me një vizë Shengen, tashmë mund të lëvizësh pa iu nënshktruar kontrolleve në kufij. Ndërsa procedura thjeshtëzohet edhe më shumë. Nëse kërkesa për vizë refuzohet t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.801Z

"Shengen" ballkanik?

Rrallë ka ndodhur që deklarata e një politikani shqiptar të ketë atë jehonë që pati ideja e rishfaqur nga Presidenti i Kosovës, zoti Fatmir Sejdiu, në lidhje me të ashtuquajturin "Shengen" ballkanik gjatë takimeve me Presidentin e Shqipërisë, zotin Bamir Topi, vetëm disa ditë më par

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.224Z

Ftohtësia e një vize Shengen

1. Ngritja e ftohtësia e “Murit Shengen” nuk është qëndrim zyrtar institucional i BE-së, (i të gjitha vendeve të saj), po ende njerëz, rryma e qarqe të caktuara veprojnë jo në të mirë të Shqipërisë e Shqiptarëve për ta mbajtur të “ngrirë’” rrugëtimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.988Z

Zvicra anëtarja më e re e zonën Shengen

Berna -Zvicra është anëtarja më e re e zonës Shengen, çka do të thotë se pikat kufitare në kufijtë zviceranë me vendet e Bashkimit Evropian nuk ekzistojnë më. Marrëveshja ka hyrë në fuqi ditën e sotme, ku qytetarët zviceranë dhe të BE-së do të hyjnë dhe dalin lirisht pa patur

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama