Rezultate te kerkimit per termin: +Shoqata

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.849Z

Camet presion para vizites se Bakojanis

Shoqata e shqiptareve me prona ne Greqi ngre zerin nje dite perpara vizites ne Tirane te ministres se jashtme greke Dora Bakojanis. Perfaqesuesit e kesaj shtrese kerkojne si nga Tirana ashtu edhe nga Athina te zbatojne mes tyre traktatin e miqesise se mire, gje qe do te conte ne zgjidhjen e ceshtjes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:29.252Z

Shoqata e Autoshkollave thotë se nuk do ta përfillin Ligjin e ri për patentë shofer

Me ngritjen e numrit të orëve të teorisë dhe praktikës për patentë shofer, parashihet të ngrihet edhe çmimi minimal për regjistrimin e patentë shoferit. Nga Shoqata e Autoshkollave thonë se ndryshimet në këtë ligj rënd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.405Z

Në 2009-ën, kredi për emergjencat nga Banka Botërore

Fondi i emergjencave për vitin 2009 për herë të parë mendohet të sigurohet me kredi. Bëhet fjalë për një kredi që shteti shqiptar do ta tërheqë nga Banka Botërore, e cila do të jetë me terma të butë. Një kredi e tillë në fakt tërhiqet edhe nga vende të tjera, të cilat e përd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.916Z

7 bashkitë më të mëdha në vend pezulluan lejet e ndërtimit gjatë 2009

Në Tiranë u dhanë 4 herë më pak leje ndërtimi se gjatë vitit 2008 Në shtatë bashkitë më të mëdha në vend kanë mbajtur peng lejet e ndërtimit për një vit. Më problematike ka qenë situata në kryeqytet, ku gjatë vitit 2009 janë dhënë katër herë më pak leje së një vit m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.098Z

Gjyqtarët humbin “betejën” e parë me Kushtetuesen për KLD-në

Eljona Ballhysa Gjykata Kushtetuese rrëzoi dje kërkesën e Shoqatës Kombëtare të Gjyqtarëve për pezullimin e përkohshëm të veprimtarisë së ligjit për “Konferencën Gjyqësore” deri në një vendim përfundimtar të kësaj gjykate. Kushtetuesja gjykoi se ky ligj nuk duhej pezulluar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.545Z

Ndertuesit propozojne bashkepunim

Ndertimet shpesh here pa kriter ne komunat perrreth Tiranes rrezikojne zbatimin e Planit Rregullues. Shoqata e Ndertuesve kerkon qe komunat te punojne per te harmonizuar ndertimet e tyre dhe infrastrukturen me kryeqytetin. Cdo komune duhet te kete nje plan rregullues qe t`i pershtatet kerkesave te s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.358Z

Ndihma financiare per 2000 femije jetim ne te gjithe vendin

0 2 mije femije jetime qe banojne ne 25 qytete te Shqiperise jane mbledhur paradite ne pallatin e sporti

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama