Rezultate te kerkimit per termin: +Shpenzimet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.786Z

Shpenzimet e fushatës boshatisin buxhetin e shtetit, rriten shpenzimet e qeverisë

Ministria e Financave shpenzon 97.6 miliardë lekë nga fondi rezervë. Shpenzimet në prill ishin 107.4 miliardë lekë ose 36.9% më shumë se 2008-a Ervin KOÇI Fushata elektorale dhe investimet e bëra nga qeveria enkas për këtë fushatë kanë përlarë pjesën më të madhe të fondeve dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:23.144Z

Shpenzimet me pagën minimale

Çmimet e larta dhe paga e ulët kufizojnë qytetarët në shpenzimet për ushqim, energji, veshje apo shërbim mjekësor Shpenzimet e qytetarëve shqiptarë janë mjaft të kufizuara kundrejt çmimeve që paraqiten në tregje si për produktet ushqimore, ashtu edhe për sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.269Z

Rriten shpenzimet e qeverisë

03/06/2009  Të dhënat e Ministrisë së Financave tregojnë një realizim prej 97.6 miliardë lekësh nga të ardhurat Deri në prill u harxhuan 107.4 miliardë lekë ose 36.9 për qind më shumë se në 2008-n Qeveria ka shpenzuar më shumë para gjatë katër muajve të parë të viti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.466Z

Shpenzimet e pataksueshme

Një qytetari do i njihen si shpenzime mjekësore të zbritshme nga taksat vetëm 8500 lekë në vit. Qeveria ka përcaktuar me një vendim të posacëm kufirin maksimal të shpenzimeve mjekësore, që do u njohë individëve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:44.299Z

Ahmeti tregon shpenzimet

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, përmes llogarisë së tij në Facebook ka mohuar shpenzimet e paarsyeshme të Komunës së Prishtinës, të gjetura nga Auditori i Përgjithshëm në procesin auditues për vitin 2014. Ky është postimi i plotë i Kryetarit Ahmeti në Facebook: Sa për inform

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.001Z

Shpenzimet e Fundvitit

Festojnë Krishtlndjet dhe Vitin e Ri tamam si italianët. Do ti ndajnë lekët e shpërblimit mes gëzimeve, dhuratave dhe dhimbjeve të faturave, tamam si italianët. Gjatë festave që kaluam, ishte e vështirë të dalloje italianët e vërtetë nga emigrantët. Dhe pse po të mendosh mirë ka p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:48.346Z

Qeveria rrit shpenzimet për investime

 Në pragfushatë qeveria ka rritur ndjeshëm shpenzimet për investime. Sipas të dhënave më të fundit nga Ministria e Financave, deri në fund të muajit mars shpenzimet kapitale janë 10.3 për qind më shumë se parashikimi. Ndërsa për sa i përket treguesve të tjerë, në krahasim me

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama