Rezultate te kerkimit per termin: +Tatimpaguesit

Total: 1038
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.394Z

Publikohet karta e tatimpaguesit

Publikohet për herë të parë karta e tatimpaguesit, një dokument që shpjegon në mënyrë të përmbledhur të drejtat dhe detyrimet e tatimpaguesve. Qëllimi i kartës së tatimpaguesit është ndërtimi i urës lidhëse midis administratës tatimore dhe tatimpaguesve që ata u shërbejnë n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:00.208Z

Publikohet per here te pare karta e tatimpaguesit

Publikohet per here te pare karta e tatimpaguesit nje dokument qe shpjegon ne menyre te permbledhur te drejtat dhe detyrimet e tatimpaguesvebr br Qellimi i kartes se tatimpaguesit eshte ndertimi i ures lidhese midis administrates tatimore dhe tatimpaguesve qe ata u sherbejne nepermjet besimit te n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:37.948Z

Nga sot tatimpaguesit mund të kryejnë pagesat online

Ministria e Financave ka bërë përgatitjet përfundimtare të shërbimit elektronik përmes të cilit, tatimpaguesve ua mundëson marrjen e faturës, përcjelljen e gjendjes, si dhe pagesën e tatimit në pronë në pikën më të afërt, në postë apo në bankë. Përveç kësaj, numri UNIREF n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:57.271Z

Nga sot fillon kontrolli për tatimpaguesit e mëdhenj

Nga dita e sotme, aksioni kundër informalitetit do të përqendrohet edhe tek bizneset e mëdha. Burime nga Ministria e Ekonomisë bëjnë të ditur se do të kalojë në sitë grupi i parë i kompanive të mëdha që do të auditohen. Nga 780 kompanitë më të mëdha në vend janë përzgjedhu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:00.264Z

Tatimpaguesit kanë nevojë për shërbime më të mira

Sistemi tatimor në Kosovë është shumë i thjeshtë, kryesisht i bazuar në deklarimin vullnetar, por tatimpaguesit kanë nevojë që t'u ofrohet një shërbim më i mirë, u tha gjatë prezantimit të rezultateve të anketës me tatimpagues për vitin 2015 lidhur me shërbimet e ATK-së, si dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.848Z

Tatimorët, komunikim elektronik me tatimpaguesit, ulen kostot

Përmirësohet mënyra e komunikimit të administratës tatimore me tatimpaguesin duke i shtuar formës aktuale të komunikimit (vlerësimet, njoftimet, vendimet dhe komunikimet zyrtare) edhe komunikimin në rrugë elektronike. Mesazhi elektronik do të konsiderohet një mënyrë zyrtare komunikimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.413Z

MF: Tatimpaguesit farmaceutikëtë inventarizojnë gjendjen e stokut

TIRANE- Ministria e Financave sqaron tregtimin e barnave që prej datës 1 prill, kur ka hyrë në fuqi përjashtimi nga TVSh për medikamentet dhe shërbimet mjekësore. Sipas udhëzimit të këtij dikasteri, tatimpaguesit farmaceutikë duhet të inventarizojnë gjendjen e stokut të tyre për barn

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama