Rezultate te kerkimit per termin: +Tribunali

Total: 1074
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.339Z

Tribunali i dhuron libra Universiteteve te Kosoves

Hage 16 mars 2011 NOA 8211 Tribunali iu dhuroi nje numer te konsiderueshem revistash juridike bibliotekave te Fakulteteve Juridike te Universiteteve te Prishtines dhe Prizrenit si dhe Qendres per te Drejtat e Njeriut te Universitetit te Prishtines. Donacioni perfshin nje numer te madh kopjesh te per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:30.719Z

Rusisë i konvenon Tribunali

Pas publikimit të dokumentit për formimin e Gjykatës Speciale, i cili përmban 2 amendamente kushtetuese dhe një projektligj për krijimin e dy dhomave të veçanta dhe themelimin e Prokurorisë Speciale, janë partitë politike opozitare, por edhe deputetët brenda dy partive të pushtetit, që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.632Z

Tribunali i Hagës i dhuron libra Fakultetit Juridik të Prishtinës

Hagë, 11 gusht 2010 NOA - Tribunali i Hagës bëri një donacion të konsiderueshëm revistash juridike Fakultetit të Drejtësisë dhe Qendrës për të Drejtat e Njeriut pranë Universitetit të Prishtinës. Donacioni përfshin një antologji gjithëpërfshirëse të Revistës Amerikane pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.695Z

Danaj: Tribunali, akt barbar

Kryetari i Listës për Shqipëri Natyrale, Koço Danaj, është deklaruar kundër krijimit të një tribunali për hetimin e krimeve të pretenduara nga UÇK-ja. Ai ka thënë se një tribunal i tillë është një akt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:22.117Z

Reforma në Drejtësi, si do të hetohen gjyqtarët nga Tribunali Disiplinor

Tribunali Disiplinor i Drejtësisë do të jetë organi, i cili do të gjykojë të gjithë aktivitetin e drejtësisë. Paketa për ndryshimet kushtetuese për Reformën në Drejtësi kërkon që Tribunali Disiplinor i Drejtësisë të përfshihet në Kushtetutë si një organ me fuqi të plotë he

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.346Z

Tribunali u dhuron libra Universiteteve të Kosovës

Sot Tribunali iu dhuroi një numër të konsiderueshëm revistash juridike bibliotekave të Fakulteteve Juridike të Universiteteve të Prishtinës dhe Prizrenit si dhe Qendrës për të Drejtat e Njeriut të Universitetit të Prishtinës. Lib

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:24.624Z

Tribunali i Hagës i dhuron Universitetit të Prishtinës një koleksion revistash juridike

Prishtinë, 6 gusht, NOA Tribunali Ndërkombëtar i Drejtësisë Penale në Hagë, për ish-Jugosllavinë, i ka dhuruar sot Bibliotekës së Fakultetit të Drejtësisë dhe të Drejtave të Njeriut në Universitetin e Prishtinës, një koleksion të konsiderueshëm revistash juridike mbi të dre

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama