Rezultate te kerkimit per termin: +Uzina +Mekanike

Total: 109
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.231Z

Mbyllet Uzina Mekanike, 3 vjet pa paguar sigurimet e punëtorëve

Autori i Lajmit: Entela DurajUzinës Mekanike në Elbasan i është vënë kyçi nga tatimorët. Shkak është bërë abuzimi me kontributet shoqërore të punëtorëve, të cilat nuk ishin paguar për tre vjet me radhë. Rreth 56 punëtorë të saj kanë mbetur tashmë pa punë. Sipas burimeve nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.226Z

Mbyllet Uzina Mekanike, rreth 60 metalurgë dalin pa punë

Shteti i vë kyçin Uzinës Mekanike në zonën industriale të Metalurgjikut në Elbasan. Shkak është bërë falimentimi i saj përballë detyrimeve fiskale në sektorin e sigurimeve shoqërore të metalurgëve. Ka qenë paralajmërimi i fundit nga ana e Drejtorisë së Tatimeve të rrethit të E

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.522Z

Urdhër bllokimi për uzinën mekanike

30/09/2009  Tatimet ndëshkojnë dhe disa hotele ELBASAN-Tatimorët kanë penalizuar uzinën mekanike duke e bllokuar sërish për mosshlyerjen e detyrimeve tatimore. Shkak për bllokimin e aktivitetit të uzinës janë bërë 13.5 milionë lekë të reja të papaguar nga kjo uzinë, shuma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.214Z

Elbasan, Tatim-Taksa mbyll uzinen mekanike

Policia Tatimore ka bllokuar dje aktivitetin e uzines mekanike ne Elbasan. Shkak per ndermarrjen e ketij vendimi ka qene mospagimi i sigurimeve shoqerore dhe shendetesore per 60 punetore si dhe mos likuidimi i tatimit mbi fitimin. Shuma qe uzina i detyrohet shtetit eshte 17543749 leke. Sipas te dhen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:52.787Z

Vodhën sende hekuri tek ish-Uzina Mekanike, vendoset në arrest adoleshenti

Korçë – Forcat e policisë së Korçës kanë ndaluar dje 17-vjeçarin Saimir Lloshi, lindur dhe banues në Lagjen Nr. 6 të këtij qyteti, pasi ndaj tij ekzistonte një vendim për dhënie mase sigurie të arrestit me burg nga gjykata. Sipas të dhënave për gazetën “Albania”, ndaj tij r

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.175Z

Punëtorët e uzinës mekanike, gjashtë muaj pa paga

Kuçovë Punëtorët e uzinës mekanike të naftës në qytetin e Kuçovës që prej gjashtë muajsh nuk janë paguar për punën e tyre, ndërkohë që asnjë shpjegim nuk jepet për këtë problem, që ka lënë pa paga punonjësit. Burime pranë uzinës mekanike në qytetin naftëtar bëjnë me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.507Z

Elbasan, Tatimet "kyçin" Uzinën Mekanike dhe 13 hotele

Borxhet ndaj degës rajonale të tatimeve kanë bërë që drejtues të saj të urdhërojnë bllokimin e aktiviteteve ELBASAN - Dega Rajonale e Tatimeve në Elbasan i ka vënë kyçin dje Uzinës Mekanike, e cila ndodhet në territorin e ish-Kombinatit Metalurgjik në këtë qytet. Shkak për mbyl

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama