Rezultate te kerkimit per termin: +Vendbanimi

Total: 790
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:31.500Z

Shqiptari arrestohet me 500 mijë euro heroinë në vilën e ruajtur me pitbull

Një 43 vjeçar shqiptar i njohur për policia u arrestua me 15 kg heroinë dhe 200 gram marijuanë në një vilë të ruajtur nga dy qenë pitbull. Arrestimi i shqiptarit është kryer nga karabinierët e Sarnonno-s në Italia, ndërsa vila ndodhej në Lazzate. Sipas Ilgiorno, vlera e drogës së k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:45.701Z

Vrasja e te riut ne pishinen e Vores kapen dy te dyshuarit

Lajme te lidhuraKonflikt mes te rinjsh ne nje pishine ne Vore nje i vrare dhe 4 te plagosur PUBLICITET Policia e Tiranes ka arrestuar dy persona qe i sheh si pergjegjes per vdekjen e te riut nga Nikla ne nje pishine te Vores diten e djeshmebr br Behet fjale per vrasjen e Klevi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:46.613Z

V E N D I M PËR NJË SHTESË E NDRYSHIM NË VENDIMIN NR.1114, DATË 30.7.2008, TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE, “PËR DISA ÇËSHTJE NË ZBATIM TË LIGJEVE NR.7703, DATË 11.5.1993, “PËR SIGURIMET SHOQËRORE NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË”, TË NDRYSHUAR, NR. 9136, DATË

V E N D I M PëR NJë SHTESë E NDRYSHIM Në VENDIMIN NR.1114, DATë 30.7.2008, Të KëSHILLIT Të MINISTRAVE, “PëR DISA çëSHTJE Në ZBATIM Të LIGJEVE NR.7703, DATë 11.5.1993, “PëR SIGURIMET SHOQëRORE Në REPUBLIKëN E SHQIPëRISë”, Të NDRYSHUAR, NR. 9136, DATë 1

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.686Z

Zbulohen punishtet prehistorike

Në afërsi të fshatit Kallamas të Komunës së Liqenasit, në Korçë, janë zbuluar dhe dy punishte, ku banorët prehistorikë prodhonin vegla pune prej guri. Arkeologët thanë se ky vendbanim që shtrihet në bregun e liqenit të Prespës së Madhe, njihet si "vendbanimi i Kallamasit" ose me t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:46.707Z

As kryengritësit nuk janë engjëj

Ushtria e Baschar Al Assadit po sulmon popullin në Siri. Por as kryengritësit nuk qajnë fortë kokën për jetën e qytetarëve: selitë e tyre qendrore dhe depot e municionit janë vendosur në afërsi të vendbanimeve dhe spitaleve.“Jemi tërhequr”, deklaroi një kryengritës në peri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.046Z

Astrologjia, zbuloni rolin e Diellit në shenjat zodiakale

Ti përkasësh një shenje të caktuar të Horoskopit, do të thotë se Dielli në kohën e lindjes sonë ishte në atë pjesë të qiellit… Kur e lexojmë horoskopin tonë në gazeta ose në internet, përqendrohemi dhe lexojmë shenjën zodiakale në të cilën Dielli ndodhej në momentin ku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.730Z

Kalaja e Beratit, vazhdon të ngjallë kërshërinë e turistëve

TIRANË, 16 Shtator/ATSH/. - Kalaja e Beratit, qyteti kështjellë i vendosur në anën e djathtë të rrjedhës së lumit Osum, me një sipërfaqe prej 10 ha, dhe gjatë këtij sezoni turistik pati tendencë në rritje te vizitoreve per te njohur vendbanimin protourban, të shekullin e VII-V p.e.s.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama