Rezultate te kerkimit per termin: +Ads

Total: 3518
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.094Z

Gaqo Apostoli ikën nga LSI formon partinë e tij, ADS

Një tjetër anëtar i kryesisë së LSI-së jep dorëheqjen. Gaqo Apostoli deklaron largimin nga kjo parti dhe formimin e një partie të re. Ajo është Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet, (ADS). TIRANE- Lëvizja Socialiste për Integrim “rrudhet” edhe në Tiranë. Anëtarë i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.246Z

Apostoli largohet nga LSI, lajmeron krijimin e ADS-se

Levizja Socialiste per Integrim vazhdon percarjen e saj, ne radhet e anetareve. Ish-anetari i kryesise se Levizjes Socialiste per Integrim, Gaqo Apostoli, beri dje te ditur largimin nga partia ne te cilen bente pjese, per t'i hapur keshtu rrugen krijimit te nje partie te re te drejtuar prej tij. Par

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.267Z

Gaqo Apostoli ikën nga LSI, formon partinë e tij, ADS

Lëvizja Socialiste për Integrim rrudhet edhe në Tiranë. Anëtarë i kryesisë së kësaj partie Gaqo Apostoli ka deklaruar largimin nga kjo forcë politike dhe shton se do të krijojë një parti të re. Partia do të quhet Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet dhe sipas themeluesit të tij, AD

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:29.772Z

Httpool hyn në partneritet me Twitter për të shtrirë Ads në pesë shtete të reja

Httpool është autorizuar nga Twitter si partner i shitjes së reklamave në pesë shtete të reja (Sllovaki, Greqi, Hungari, Shqipëri dhe Kosovë). Kompanitë dhe agjencionet e marketingut nga këto pesë shtete mund të punojnë tani ngushtë më ekipet lokale që te ju ndihmojnë të përdorin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.351Z

Fjala që është përsëritur më shumë se gjithë të tjerat në këtë dekadë

është “Google” fjala e dhjetëvjeçarit. Verdikti është dhënë nga “American Dialect Society” (ADS), gjatë kongresit të përvitshëm të organizatës të mbajtur në një hotel në Baltimora. I krijuar 121 vjet më parë, për të studiuar evolucionin e gjuhës angleze

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.640Z

Amerikë, Google zgjidhet fjala e dhjetëvjeçarit

Zgjedhja Fjala që është përsëritur më shumë se gjithë të tjerat në këtë dekadë është “Google” fjala e dhjetëvjeçarit. Verdikti është dhënë nga “American Dialect Society” (ADS), gjatë kongresit të përvitshëm të organizatës të mbajtur në një hotel

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:50.604Z

Amerikë, “Google"zgjidhet fjala e dhjetëvjçarit

Zgjedhja Fjala që është përsëritur më shumë se gjithë të tjerat në këtë dekadë është “Google” fjala e dhjetëvjeçarit. Verdikti është dhënë nga “American Dialect Society” (ADS), gjatë kongresit të përvitshëm të organizatës të mbajtur në një hotel

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama