Rezultate te kerkimit per termin: +Anti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.538Z

Sjanë anti-amerikanë, janë anti-shtet!

Nga Ilva Tare Ka një shqetësim të rritur javët e fundit, përpara dhe pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese për reformën në drejtësi, për atë që po etiketohet si anti-amerikanizëm shqiptar. Ndjenja të tilla nuk janë të përjashtuara edhe në vende të tjera me kontribut dhe mb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.537Z

Sjanë anti-amerikanë, janë anti-shtet

Nga Ilva Tare Ka një shqetësim të rritur javët e fundit, përpara dhe pas miratimit të ndryshimeve kushtetuese për reformën në drejtësi, për atë që po etiketohet si anti-amerikanizëm shqiptar. Ndjenja të tilla nuk janë të përjashtuara edhe në vende të tjera me kontribut dhe mbësh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:16.253Z

Zbulohet anti-materia

Nga Express më 08 gusht 2011 në ora 18:30 Shkencëtarët bënë të ditur se kanë zbuluar ekzistencën e një fashe të hollë grimcash të anti-materies, që mbështjell krejt planetin tonë. Ata mendojnë se ky është një zbulim i rëndësishëm, pasi këto anti-protone mund të përdoren

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.742Z

Anti-rezoluta

Pa u ftohur ende entuziazmi i disa zyrave diplomatike te Bashkimit Europian per Rezoluten e Parlamentit te Serbise i cili më 31 mars gjeti më në fund guximin të dënojë pas 15 vjetësh masakrën e Srebrenicës, parlamenti i Serbisë ndërmori menjëherë hapin tjetër të hartimit të një anti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.401Z

Anti-heroi pa helmetë

Sa për përkufizim në letërsi dhe në përgjithësi në artet e rrëfimit, Anti-heroi është një personazh-tip me karakteristika të kundërta me heroin, por që gjithsesi luan një rol protagonist, ku autori e paracakton si subjekt empatie dhe simbioze me publikun. Dhe kush shkon kundër he

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.423Z

Anti-reklamë për turizmin

Janë 10 muaj, 40 javë, 300 ditë që institucionet shtetërore të zbulojnë dhe të ndëshkojnë abuzuesit. Duhet një ligj organik që për 2-3 muajt e sezonit të rërës dhe detit të ndalohet anti-reklama që ka mbërthyer si fobi mediat shqiptare të cilat në çdo emision godasin turizm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.164Z

Rusët anti-amerikanë

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Rusi, Michael McFol, theksoi se ishte i befasuar me anti-amerikanizmin të cilin ai e ka hasur prej se e ka marrë këtë post, në fillim të vitit.“Ishte befasuese se atje kishte aq shumë anti-amerikanizëm, pasi ne mendonim se ne po ndërtonim një ll

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama