Rezultate te kerkimit per termin: +Aparatet

Total: 933
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.836Z

Kujdes! Aparatet harxhojnë energji elektrike edhe stand-by

Pajisja që ju furnizon me internet, ose siç njihet ndryshe ruteri, është aparati që harxhon më shumë energji elektrike në gjendjen stand-by. Një studim i Ecotricity në Britaninë e Madhe tregon se mes pajisjeve që kemi në shtëpitë tona si televizori, kompjuteri, printeri apo paketat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.894Z

Skedohen aparatet celulare, gjobë 10 mijë lekë kush vonohet

 Çdo aparat celular i cili përdoret për të komunikuar përmes kompanive mobile shqiptare do të skedohet në një regjistër kombëtar të dhënash. Skedimi është i detyrueshëm dhe do të bëhet përmes numrit IMEI, Identiteti Ndërkombëtar Stacionar Celular i Pajisjes (The International

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:08.381Z

Vodafone prezanton aparatet e rinj celulare

Kompania Vodafone prezantoi dje aparatet e rinj celulare, ne shtate ngjyra terheqese te cilet shenojne angazhimin e kompanise per te hedhur ne tregun e telefonise celulare produkte te markes Vodafone. Karakteristikat, dizenjot dhe funksionaliteti i aparateve celulare Vodafone 527 (Rainbow), jane spe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:52.561Z

Dogana sekuestron aparatet për lojëra të fatit

Njësitë e Doganës gjate kontrollit të subjekteve që operojnë me lojëra fati, në qytezën e Shtimes kanë dyshuar se në një lokal operohet pa licence dhe ka aparate për lojëra të fatit pa licensa. Pas hyrjes në lokal, zyrtarët doganor kanë vërejtur se ngjitur me lokalin ekziston edh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:42.498Z

METE, tjetër gjobë CEZ-it për abuzime me aparatet matëse

TIRANE - Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës vendosi një tjetër gjobë ndaj kompanisë CEZ, për abuzime me aparatet matëse të energjisë elektrike. Gjoba e vendosur sot nga METE për CEZ-in kap vlerën e 500 mijë eurove dhe ky është penalizimi i dytë që vendoset në nj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:42.491Z

METE tjetër gjobë CEZ-it për abuzime me aparatet matëse

TIRANE - Ministria e Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës vendosi një tjetër gjobë ndaj kompanisë CEZ, për abuzime me aparatet matëse të energjisë elektrike. Gjoba e vendosur sot nga METE për CEZ-in kap vlerën e 500 mijë eurove dhe ky është penalizimi i dytë që vendoset në nj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:56.183Z

Konference mbi rrezikun e rrezatimeve nga aparatet e skanimit

lirimi aksidental e rrezatimit nga centralet berthamore te demtuara nga termeti ne Japoni ka rihapur problemet e shendetit se cili eshte niveli i ekspozimit ndaj rrezatimit qe mund te konsiderohet e sigurt a i pademshem per shendetin. Por ekspertet jane ende duke debatuar mbi sigurine e niveleve te

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama