Rezultate te kerkimit per termin: +Arsimit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:48.787Z

Ministri i Arsimit Tafaj Reformim i arsimit ne 2011

Reforma financiare për institucionet e arsimit të lartë, por dhe reforma të tjera në arsimin parauniversitar do të jenë sfidat e ministrisë së Arsimit, për vitin 2011. Në një takim me gazetarët, kreu i arsimit, Myqerem Tafaj, e ka cil&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.347Z

Berisha:Autonomi arsimit të lartë

Kryeministri Sali Berisha deklaron se qeveria është e vendosur për dhënien e autonomisë arsimit të lartë. Në konferencën për arsimin e lartë ai pohoi se universitetet duhet të kenë autonominë më të madhe nga qeveritë. "Qeveria ime është e vendosur t'u japë ju autonominë m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.372Z

Tafaj: Prioritet arsimit profesional

Tiranë, 26 shkurt, NOA - Vihet re një progres në qendrat e arsimit profesional, edhe pse sistemi arsimor është përqendruar më shumë në fushën akademike. Një fakt të tillë e ka bërë me dijeni ministri i Arsimit, Myqyrem Tafaj, gjatë tryezës "Përmirësimi i Arsimit dhe Formimit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.210Z

Tafaj: Reformim arsimit

Ministri i sapoemeruar i Arsimit, Myqerem Tafaj, do ta perfshije gjithe sistemin arsimor ne nje proces reforme. Zoti Tafaj tha se buxheti per arsimin eshte dyfishuar ndaj egzistojne te gjitha mundesite qe  brenda kater vjetesh te mos kemi  asnje analfabet, te rriten kriteret pe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.974Z

Ngrihet Këshilli i Arsimit Parauniversitar

• Krijohet Këshilli Kombëtar i Arsimit Parauniversitar. Ministri i Arsimit dhe Shkencës ishte i pranishëm dje në komisionin e Edukimit dhe Medias në Kuvend, për të folur mbi ndryshimin e bërë në ligj ku përcaktohet ngritja e kësaj strukture.Këshilli Kombëtar i Arsimit Parau

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.994Z

Vendimi i Ministrisë së Arsimit

1. Kuotat e përgjithshme të pranimit në institucionet publike të arsimit të lartë për vitin akademik 2011 - 2012, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë, janë 25 183, të ndara, si më poshtë vijojnë: a. Kuota e pranimeve të reja për programet e studimit të ciklit të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.601Z

Miratohet Ligji i Arsimit

Pas ndryshimit të mbi 40 neneve, Ligji i Arsimit Parauniversitar është kaluar ne Komisionin e Arsimit dhe Medias. Kryetarja e ketij komisioni Valentina Leskaj tha se ky ligj, i cili prek cilesine e arsimit te femijeve shqiptarë, ka gjetur mirekuptimin e deputeteve ne Ko

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama