Rezultate te kerkimit per termin: +Auditimit

Total: 1634
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.150Z

Ngrihet Komiteti i Auditimit të Brendshëm, ja si do funksionojë

Qeveria ka vendosur sot edhe për mënyrën e funksionimit, kompetencat dhe përbërjen e Komitetit të Auditimit të Brendshëm në njësitë publike si dhe marrëdhëniet me njësinë e auditimit të brendshëm. Roli i Komitetit të Auditimit të Brendshëm është të monitorojë, të ofrojë kë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:54.148Z

MASHTRIMI DHE ROLI I AUDITIMIT TË BRENDSHËM

GJON NDREJA Ka qenë një debat i zhvilluar mes meje dhe dy punonjësve të njësisë qendrore të harmonizimit në Ministrinë e Financave, që më nxiti të shkruaj këto rreshta. Debati në thelb kishte të bënte me rolin e auditimit të brendshëm në investigimin e akteve kriminale dhe qëndri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:26.664Z

KLSH marrëveshje me Zyrën Supreme të Auditimit të Kuvajtit

Kontrolli i Lartë i Shtetit shqiptar dhe Zyra Supreme e Auditimit të Republikës se Kuvajtit nisin bashkëpunimin për kontributin në rritjen e kapaciteteve profesionale të audituesve të KLSH. Marrëveshja u firmos nga kreu i KLSH-së, Bujar Leskaj dhe homologu kuvajtian Adel Abdulaziz Al-Saraa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:16.523Z

Leskaj: Bashkëpunim i frytshëm me Zyrën e Auditimit të Polonisë

Kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj ka zhvilluar sot një takim me Ambasadorin e ri të Polonisë në Shqipëri, Karol Bachura. Ambasadori Bachura vlerësoi kontributin e KLSH në zgjerimin dhe forcimin e marrëdhënieve mes Polonisë dhe Shqipërisë, nëpërmjet një partner

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.242Z

KLSH marrëveshje me Zyrën Supreme të Auditimit të Republikës Çeke

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka nënshkruar një marrëveshje me Zyrën Supreme të Auditimit të Republikës Çeke. Nënshkrimi i marrëveshjes u bë nga kreu i KLSH-së, Bujar Leskaj dhe homologia çeke, Miloslav Kala. Marrëveshja vjen pas nënshkrimit të disa marrëveshjeve të bashkëpunimit m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:55.139Z

Kosova e Mali i Zi, interesim për bashkëpunim bilateral të institucioneve të auditimit

Auditori i Përgjithshëm i Republikës së Kosovës, Besnik Osmani, ka pritur sot në vizitë bilaterale, një delegacion të Institucionit Suprem të Auditimit të Malit të Zi, në krye me presidentin e Senatit, Milan Dabovic, ndërsa pjesë e delegacionit ishin edhe Nikola Kovaçeviç, anëtar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:12.681Z

Padia ndaj Imamit detaje te reja rreth procedures se auditimit

Detaje te reja rreth procedures se auditimit, te urdheruara nga Ministrja e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, kunder paraardhesit të saj Arben Imami. Sipas burimeve brenda Ministrise se Mbrojtjes, projekt raporti i grupit te Auditimit te Brendshem te ketij dikasteri, ku presupozohet se eshte bazuar edhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama