Rezultate te kerkimit per termin: +Autoritetit +Civil

Total: 511
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.091Z

Memorandum mes Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar e atij italian

Tiranë, 16 prill, NOA - U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Erv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:18.807Z

Lirohet nga detyra Drejtori Ekzekutiv i Autoritetit të Aviacionit Civil

Me vendim të Këshillit të Ministrave është liruar nga detyra e Drejtorit Ekzekutiv të Autoritetet të Aviacionit Civil Aleksandër Lipivani. Në vend të tij është emëruar Flamur Çelaj. Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 12, pika 1, 14 e 15, shkronja a, të ligji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.432Z

VENDIM PËR MIRATIMIN E STRUKTURËS E TË ORGANIKËS, SI DHE TË STRUKTURËS E TË NIVELEVE TË PAGAVE TË AUTORITETIT TË AVIACIONIT CIVIL

V E N D I M PëR MIRATIMIN E STRUKTURëS E Të ORGANIKëS, SI DHE Të STRUKTURëS E Të NIVELEVE Të PAGAVE Të AUTORITETIT Të AVIACIONIT CIVIL Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të nenit 16, të ligjit nr.10 233, datë 11.2.2010, “Për Autoritetin e Aviacionit Civil”,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.095Z

Aviacioni Civil, marrëveshje mes Italisë e Shqipërisë

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian. U nënshkrua dje memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.021Z

Aviacionit Civil Shqiptar dhe ai Italian nënshkruajnë memorandum bashkëpunimi

U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Ervin Mazniku dhe nga Drejtori i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:39.006Z

Aviacioni Civil, nis bashkëpunimi Shqipëri-Francë

Projekti Petrit Sulaj: Autoriteti po përfshihet në axhendën e BE Autoriteti i Aviacionit Civil Shqiptar dhe Autoriteti i Aviacionit Civil Francez kanë nisur bashkëpunimin mes tyre. Në një takim të zhvilluar dje me këtë rast marrin pjesë veç drejtuesve të dy autoriteteve, edhe ministri i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:35.695Z

KLSH kallëzon ish-drejtorin e Autoritetit të Aviacionit Civil

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar penalisht ish-drejtorin e Autoritetit të Aviacionit Civil.  Sipas KLSH ai i shkaktoi shtetit një dëm prej 48 milionë lekësh. Më tej KLSH njofton se janë konstatuar shkelje të dispozitave ligjore. Njoftimi i KLSH-së Kontrolli i Lartë i Shtetit, n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama