Rezultate te kerkimit per termin: +Autoritetit

Total: 8628
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.099Z

Adoleshentët dhe kriza e autoritetit paternalist…

Gëzim Tushi Kriza e paternalizmit si filozofi e diktimit subjektiv, e drejtimit dhe komandimit arbitrar të jetës së adoleshentëve ka filluar të bëhet një problem social i mprehtë. Ai shfaqet me virulencë të dukshme në të gjithë “institucionet e disiplinës” (familja, shkolla, in

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:28.924Z

Spaho: Vendimet e Autoritetit të Konkurrencës, të pazbatueshme

  Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës raportoi dje në Kuvend TIRANË- Diskutimi i raportit vjetor të punës së Autoritetit të Konkurrencës në Kuvendin e Shqipërisë ka nxjerrë në pah faktin se, shumë prej vendimeve dhe rekomandimeve të këtij institucioni nuk zbatohen.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:37.929Z

Ankesa e Autoritetit te Konkurrences

Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Lindita Milo dekalroi të mërkurën në komisionin parlamentar të ekonomisë se vendimet e institucionit që ajo drejton zvarriten nëpër gjykata, duke shkaktuar përkeqësim të problemeve në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:11.100Z

Autoritetit i Konkurrencës, takim "Për mbrojtjen e konkurrencës"

Në bashkëpunim me Fondin Gjerman për Zhvillim institucioni i Autoritetit të Konkurrencës organizoi një takim në qendër të të cilit ishte ndryshimi i ligjit "Për mbrojtjen e konkurrencës" dhe përafrimi i tij më tepër me atë të së Drejtës së Konkurrencës i cili aplikohet në vende

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.035Z

Ngritja e Autoritetit, PD-ja s'depoziton emra

Kuvendi nuk do të përfshijë sot për miratim emrat për ngritjen e Autoritetit të Kontrollit TIRANË- Grupi parlamentar i Partisë Demokratike nuk ka ndërmarrë asnjë hap konkret në drejtim të ngritjes së Autoritetit të Kontrollit të Figurave, që prej miratimit të kalendarit të h

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.091Z

Memorandum mes Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar e atij italian

Tiranë, 16 prill, NOA - U nënshkrua sot memorandumit i bashkëpunimit ndërmjet Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar dhe Entit Kombëtar të Aviacionit Civil Italian, ENAC. Memorandumi në fjalë u nënshkrua nga drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Aviacionit Civil Shqiptar, Erv

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.920Z

Kryeministri Berisha pret një delegacion të Autoritetit Bankar Qendror të Kosovës

Kryeministri Berisha priti sot një delegacion të Autoritetit Bankar Qendror të Kosovës të kryesuar nga z. Gazmend Luboteni, Kryetar i Bordit të këtij autoriteti. Në përbërje të këtij delegacioni ishin edhe z. Hashim Rexhepi, Drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Bankar Qendror të Kosov

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama