Rezultate te kerkimit per termin: +Aviacionin +Civil

Total: 180
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:57.177Z

KE përkrah Aviacionin Civil të Kosovës

Zyra Ndërlidhëse e Komisionit Evropian në Kosovë, të hënën zyrtarisht ka filluar me përkrahjen e saj për Autoritetin e Aviacionit Civil të Kosovës për të zbatuar marrëveshjen e Zonës Evropiane të Aviacionit, projekt i cili realizohet përmes binjakëzimit me Autoritetin Francez, dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.733Z

Italia mbeshtetje per Aviacionin Civil Shqiptar

Projekti financohet nga Komisioni Evropian me vlere 1 milione euro.Drejtori i Aviacionit Civil Shqiptar Ervin Mazniku verejti domosdoshmerine e perditesimit e kerkesave te aviacionit shqiptar si dhe aftesive te mbikeqyrjes se Autoritetit. Mazniku tha se keta jane elemente me rendesi jetike per zhvil

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:22.175Z

Siguria ne aviacionin civil shqiptar po arrihen standardet

Sikurse janë të gjithë aeroportet ndërkombëtare të një sigurie të lartë, ashtu edhe aviacioni civil shqiptar po arrin standardet ndërkombëtare të sigurisë. Në këtë kuadër, është krijuar dhe mbledhur sot

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:17.646Z

Memorandumi për Aviacionin Civil mes tre shteteve

Memorandumi është pjesë e projektit të gjerë në kuadrin e bashkëpunimit rajonal dhe një hap i rëndësishëm për marrëdhëniet tripalëshe në fushën e aviacionit civil. Qëllimi i këtij bashkëpunimi është që të rrisë nivelin e sigurisë në aviacionin civil duke ndarë informacion

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.469Z

Olldashi: Ndryshimet në ligjin mbi aviacionin civil në përmbyshje të kërkesave të BE-së

Komisioni parlamentar i veprimtarisë prodhuese miraton disa ndryshime të kodit ligjor mbi aviacionin civil. Ministri i Punëve Publike dhe Transporteve, Sokol Olldashi deklaroi se këto ndryshime do të ndikojnë në përmbushjen e kërkesave që ka BE-ja për këtë sektor duke qenë se me libera

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.392Z

VENDIM PER MIRATIMIN E KËRKESAVE RREGULLATIVE TË EUROKONTROLLIT PËR SIGURINË NË AVIACIONIN CIVIL SHQIPTAR

                                                  

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:49.833Z

Kod për aviacionin civil

Ministria e Transportit ka dërguar për miratim në qeveri një projekt për kodin e parë të aviacionit civil në vend. Kodi bën të mundur që për herë të parë edhe shoqëritë shqiptare të fluturimeve të jenë të detyruara të përgjigjen për dëmet që u shkaktojnë pasagjerëve sipas

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama