Rezultate te kerkimit per termin: +BPV

Total: 59
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:29.182Z

Bruto produkti vendor shënon rritje reale për 4.0%

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat statistikore për bruto produktin vendor (BPV), për çka vlerësimet e BPV-së janë kryer sipas aktiviteteve ekonomike dhe me qasjen e shpenzimeve me çmime aktuale dhe konstante. BPV-ja në TM3 të vitit 2015 shënon rritje real

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:15.122Z

Bruto produkti vendor rritet për 1.7%

Rritja reale e bruto produktit vendor (BPV) në tremujorin e parë të vitit 2014 (TM1-2014) në krahasim me TM1-2013 ishte 1.7%. Sipas publikimit të Agjencisë së Statistikave të Kosovës (ASK) në TM1-2013, BPV-ja ishte 1 miliard e 69,2 milionë euro, ndërsa në TM1-2014 ishte 1 miliard e 165

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:13.449Z

Rritja ekonomike për vitin 2014 më e lartë për 1.2 %

Bruto prodhimi vendor (BPV) me çmime aktuale në vitin 2014 ishte 5 miliardë e 567.5 milionë euro, e që krahasuar me vitin 2013 ishte 1.2% më e lartë. Ndërsa, BPV-ja për kokë banori për vitin e kaluar ishte 3,084 euro, kanë bërë të ditur zyrtarë të Agjencisë së Statistikave të Ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:51.016Z

Shënohet rritje e lehtë e bruto prodhimit vendor

Bruto prodhimi vendor (BPV) në tremujorin e parë të këtij viti (TM1 - 2015) shënon një rritje reale për 0.22% në krahasim me TM1 të vitit paraprak, ka bërë të ditur Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), e cila ka publikuar "Bruto produktin vendor (BPV) në baza tremujore sipas akt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.681Z

Deficiti buxhetor i SHBA-ve 9.9 %

SHBA-ja këtë vit do ta mbyllë me deficit të madh buxhetor, saktësisht 9.9 për qind në raport me bruto-prodhimin vendor (BPV), vlerëson Fondin Monetar Ndërkombëtar. Ekspertët e këtij institucioni vlerësojnë se SHBA-ja do të ar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:56.732Z

Kriza ekonomike, Greqia ka mundësi që të kërkojë ndihmë financiare nga FMN-ja

Athinë, 13 qershor, NOA - Greqia ka mundësi që të jetë vendi i parë anëtar i Eurozonës i cili do t'i drejtohet për ndihmë financiare Fondit Monetar Ndërkombëtar për shkak të ndjeshmërisë së lartë që po përjeton në kuadrin e krizës ekonomike. Ministri i Financave Yannis Papat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:40.540Z

Bruto produkti vendor shënon rritje për 3.3%

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka bërë të ditur se bruto prodhimi vendor (BPV) në tremujorin e katërt të vitit të kaluar (TM4-2014) shënon rritje reale për 3.3% në krahasim me TM4 të vitit 2013. Sipas publikimit të ASK-së, rritja reale e BPV-së sipas aktiviteteve ekonomike

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama