Rezultate te kerkimit per termin: +Bankat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:16.090Z

Bankat, stabile

Nga Express më 06 gusht 2011 në ora 18:16 Në fund të qershorit të këtij viti, në sistemin bankar të Kosovës është vërejtur një ngritje e të gjithë treguesve, krahasuar me gjendjen që ishte tre muaj më herët. I vetmi indikator pak më shqetësues është rënia e depozitave te b

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.456Z

BE, në të ardhmen bankat duhet të paguajnë për bankat

Gazeta ShqipMasat  Komisioni i BE-së kërkon që bankat të paguajnë në të ardhmen për bankat. Për Spanjën propozimet vijnë me shumë vonesë, sepse problemet aty duhen zgjidhur urgjentisht. Për herë të parë që nga viti 2008, bankat janë shqetësimi më i madh i BE-së. Shumë institu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:46.759Z

Hetohen bankat

Pas vendimit me të cilin e anuloi marrëveshjen e sigurimeve për polisat kufitare, Komisioni Kosovar i Konkurrencës ka nisur hetimet për një marrëveshje tjetër, ku janë të përfshira bankat komerciale, të cilat dyshohet se kanë marrëveshje për kamatat. Ekzistimin e kësaj marrëveshjeje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:02.836Z

Bankat transferojne parate

Bankat shqiptare vazhdojnë të transferojnë në masë kursimet e qytetarëve jashtë shtetit. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se në gusht të këtij viti, investimet neto të bankave në ekonomitë e huaja arritën n&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:45.856Z

Bankat po zhytin ekonominë

Sërish norma e interesit për lekun ka prekur minimumin historik në vlerën 2.5%, por kjo po reflekton vetëm për depozitat. Të gjithë qytetarët qe kursejnë para në banka nuk kanë më jo vetëm fitimin e mëparshëm, por nëse llogaritet edhe me normën e inflacionit vjetor, bankat tashm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:07.270Z

Pse shpëtuan bankat?

Gjithkush sot në vendin tonë flet për krizën (janë rritur përqindjet e interesit të kredive, është ulur dukshëm fuqia blerëse e popullatës). Megjithatë, të paktë janë ata që tërheqin depozitat e tyre nga bankat. Bankat kanë rifituar drejtpeshimin, besimin e qytetarëve. Pyetja e s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.112Z

Emigrantet sshfrytezojne bankat vendase

Emigrantet shqiptare dhe kosovare qe jetojne kryesisht ne Perendim jane nje potencial i madh financiar, por qe nuk jane shfrytezuar nga dy vendet perkatese. Nje studim i Qendres se Studimeve Ekonomike dhe Sociale dhe Fondacioni Gjerman tregon se vetem gjate vitit 2008 emigrantet kosovare

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama