Rezultate te kerkimit per termin: +Bildunterschrift +Pushtimi

Total: 2
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:44.971Z

A do te ishte ne gjendje te jetonte nje shtet palestinez

Kur Mahmud Abas dorezoi kerkesen per pranimin e shtetit palestinez ne OKB shume palestineze u entuziazmuan. Presidenti i tyre i konsideruar prej kohesh si i pavendosur dhe hezitues kaloi ne ofensive duke i thene Jo negociatave te tjera. Bisedimet e paqes me Izraelin ne vitet e shkuara nuk i solle

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:16.242Z

500 vjet kristianizim i Amerikes Latine Polemika per shprehjet trivializuese te Papa Benediktit

Vatikani ka derguar ne festimet qe zhvillohen ne Republiken Domenikane dhe ne Puerto Rico kardinalin spanjoll Calos Amigo Vallejo von Sevilla. Papa Benedikti XVI beri mire qe ka hequr dore nga udhetimi. Sepse gjate vizites se tij te pare ne Ameriken Latine ne vitin 2007 Benedikti shkaktoi kritika

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.628Z

Traktati dy plur kater

Traktati Dy plus Kater ose sic u pagezua zyrtarisht Traktati per zgjidhjen perfundimtare ne lidhje me Gjermanine u nenshkrua ne Moske me 12 shtator te vitit 1990. Ky akt qe mori bekimin e dy Gjermanive te asaj kohe Republikes Federale Gjermane dhe Republikes Demokratike Gjermane si dhe kater superf

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.641Z

Traktati dy plus kater

Traktati Dy plus Kater ose sic u pagezua zyrtarisht Traktati per zgjidhjen perfundimtare ne lidhje me Gjermanine u nenshkrua ne Moske me 12 shtator te vitit 1990. Ky akt qe mori bekimin e dy Gjermanive te asaj kohe Republikes Federale Gjermane dhe Republikes Demokratike Gjermane si dhe kater superf

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.056Z

Ndarje pa paqe Sudani i Jugut i pavarur

Ajo per te cilen druheshin shume vezhgues per shume vjet ndodhi pak para pavaresise se Sudanit te Jugut kane shperthyer perleshje te ashpra midis trupave ne Veri dhe Jug te vendit vecanerisht ne rajonet e kufirit Veri-Jug si Abyei dhe Kordofani i Jugut. Ceshtje te rendesishme si perkatesite territo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.807Z

Mbrojtja e kafsheve dhe liria fetare- Hebrejte dhe muslimanet dhe therja e kafsheve

Therja rituale kosher e kafsheve kryhet sidomos ne judaizem dhe ne fene islame. Kafshet ne judaizem vriten pa i trullosur me pare. Ne fene islame lejohet nje mpirje elektrike sipas shkollave te vecanta. Kafshet si per shembull pulat dhe delet theren me nje prerje te qafes. Pastaj ata lihen tu rrjed

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.303Z

Gjykata e OKB-se vendos ne favor te Gjermanise

Gjykata me e larte e Kombeve te Bashkuara me vendimin e saj konfirmoi interpretimin juridik te Gjermanise. Qeveria gjermane ne fund te vitit 2008 i ishte drejtuar Gjykates Nderkombetare per te shqyrtuar nese vendimet e shpallura nga disa gjykata italiane per zhdemtime financiare per shkak te kri

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama