Rezultate te kerkimit per termin: +Biznesit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:50.544Z

Ahmetaj leter biznesit

brbrMinistri i Financave Arben Ahmetaj i eshte drejtuar me nje leter te gjithe komunitetit te biznesit ne vend Ai kerkon qe sipermarresit te dorezojne te gjithe propozimet e tyre per te thjeshtuar me tej procedurat tatimore dhe ato doganore Deri me tani sipas ministrit jane rreth 350 propozime k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.976Z

Kamëz,organizohet panari i biznesit

Qendra e zhvillimit të biznesit në Kamëz hap për herë të parë panairin e biznesit në këtë bashki, i cili panair do të jetë tashmë pjesë e traditës së përvitshme. Bashkia e Kamzës i ka dhënë mbështetje të veçantë biznesit , i cili ka ndihmuar edhe në zhvillimin urban të kët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.609Z

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit, një institucion ku bashkohen në një të vetme Qendra Kombëtare e Regjistrimit dhe ajo e Licencimit. Në Fletoren Zyrtare është botuar vendimi “Për miratimin e statutit të qendrës kombëtare të biznesit”. Ky institucion synon lehtësimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.170Z

Borxhi jonë ndaj biznesit

Arben MALAJ Askush nuk mund ta mohojë rolin vendimtar të biznesit në sfidat e çdo vendi. Aq më pak mund ta mohojë këtë një maxhorancë që pretendon qeveri të vogël. Një analizë nëpër disa momente të tranzicionit tonë tregon vështirësitë e biznesit shqiptar dhe detyrim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:44.602Z

Mblidhet Këshilli Konsultativ i Biznesit

Zhvillohet në METE mbledhja e Këshillit Konsultativ të Biznesit.   Në fjalën e tij ministri i METE-s Edmond Haxhinasto theksoi se ministria po harton një paketë të re për stimulimin e biznesit.   Sipas Haxhinastos METE do të mbë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.114Z

Forum per mbeshtetje ndaj biznesit

Ministria e Ekonomise ne bashkepunim me AlbInvest zhvilluan forumin per mbeshtetje ndaj biznesit ne vend. Ne forum moren pjese perfaqesues te larte te Ministrise se Ekonomise, AlbInvest, si dhe institucioneve dhe organizmave nderkombetare, te cilet luajne rol aktiv ne financimin e projekteve dhe nis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.881Z

Berisha premtime biznesit

Kryeministri Berisha u ka premtuar perfaqesuesve te biznesit se ulja e taksave do te vazhdoje nese qendron ne pushtet. Berisha ka sumuar serish kryebashkiakun Rama mbi ceshtjen e planit urbanistik te kryeqytetit.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama