Rezultate te kerkimit per termin: +Bordi

Total: 4974
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.686Z

Drejtori apo bordi?!

Fillimi i sezonit të ri sjell miratimin e anëtarëve të bordit artistik në Teatrin Kombëtar dhe Galerinë Kombëtare të Arteve. Drejtuesit e këtyre institucioneve, dje, për gazetën “standard” kanë bërë publikë emrat e anëtarëve të rinj të bordeve artistikë. Siç duket, drejtues

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:01.275Z

Bordi i Kullës

Bordi i Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës nuk ka më kompetenca në këtë ndërmarrje. Koncesionimi e ka lënë përgjegjës këtë bord vetëm për menaxhimin e kullës për kontrollimin e trafikut ajror. Nga Albulena Maloku më 21 maj 2011 në ora 08:59 Koncesionimi i Aeroportit Ndë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:49.794Z

Ngrihet Bordi i Monitorimit të Medias

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ngriti Bordin e Monitorimit të Medias. Dje KQZ-ja miratoi 7 anëtarët e Bordit të Monitorimit të Medias. Në mbledhjen e parë të Bordit do të zgjidhet edhe kryetari i këtij bordi. Në Nenin 5 të Kodit Zgjedhor thuhet se KQZ-ja, 10 ditë përpara fillimit të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.352Z

Ekspertet kontabel, krijohet bordi i monitorimit

Ekspertet kontabel te autorizuar posacerisht per auditimin e bilanceve te bizneseve te medha, tani do te mbikeqyren nga nje bord i posacem. Ngritjen e struktures se monitorimit e ka miratuar dje Keshilli i Ministrave, per te rritur kontrollin tek ky grup ekspertesh te cilet dyshohen se bejne dy bila

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.684Z

Bordi nuk ka faj

Ligji për Ndërmarrjet Publike e përcakton kush sa ka përgjegjësi për kontratën me Dardafonin. Obligimet dhe përgjegjësitë kalojnë tek ekzekutivi i ndërmarrjes. Bordi nuk është ekzekutiv, vetëm merr vendime. Askush deri tash nuk ma ka kërkuar dorëheqjen. Kreu i Bordit të PTK-së, Re

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.575Z

Bordi i AKP-së diskutoi për Trepçën

Raporti vjetor i Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP) për vitin 2015 është gati për shqyrtim në Kuvendin e Republikës së Kosovës ashtu siç përcaktohet me ligj u tha në mbledhjen e fundit të bordit të drejtorëve të kësaj agjencie, ku këtij raporti iu dha drita e gjelbër. Bord

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:40.550Z

Bordi i ri vendos për të ardhmen

E ardhmja e Diego Maradonës në Al Wasal do të vendoset nga Bordi i ri i skuadrës, pas dorëheqjes së kryesisë së mëhershme. Gjatë kësaj jave, nga klubi janë larguar Bordi i drejtorëve, pas një sezoni zhgënjyes, dhe ky ishte viti i parë i Maradonës i cili kishte kontratë dy vjeçare.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama