Rezultate te kerkimit per termin: +Bordit +Financiar

Total: 594
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.119Z

Rishpallet konkursi për drejtor financiar në SHSKUK

Disa muaj pasi Myzafer Kalenderi është zgjedhur dhe ka ushtruar detyrën e drejtorit financiar të Bordit të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Inspektorati i Punës ka obliguar SHSKUK-në që të anulojë dhe të rishpallë konkursin. Kështu, ndonëse procedurat e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:12.420Z

Përmirësimi i sektorit bankar, Sejko takon kryetaren e Bordit të Zgjidhjes

Një takim mes Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë dhe Kryetares së Bordit të Vetëm të Zgjidhjes, *Elke Konig, u mbajt sot në kuadër të procesit të nisur nga BSH për rishikimin e kuadrit ligjor ekzistues, që synon përmirësimin dhe përafrimin e tij me standardet e Direktivës 2014

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.055Z

Përplasja: Drejtori i AMF nuk zbaton vendimet e bordit

Emërimet dhe auditimi i brendshëm janë shkak i mosmarrëveshjeve të forta në isntitucionin e dytë më të rëndësishëm financiar të vendit. Përplasjet mes Bordit dhe drejtoreshës së AMF-së janë përcjellë me shqetësim si nga institucionet ndërkombatare ashtu edhe nga Kuvendi i Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:29.862Z

Ministri Hoti i kënaqur me raportimin e rregullt financiar të bizneseve

Këshilli Kosovar për Raportim Financiar sot mbajti takimin e parë me ministrin e Financave, Avdullah Hoti, për vitin 2016, ku u diskutua për punën e këtij këshilli për vitin 2015, si dhe për planet dhe sfidat për vitin 2016. Pjesëmarrësit në këtë takim biseduan për harmonizimin e u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.562Z

Politikat e gabuara të bordit

Kinema: Analizë kritike Filma, reklamë dhe kinema cilësore. Asnjë nga këto kushte nuk plotësohet në Shqipëri. Ndërsa besueshmëria ndaj strukturës vendimmarrëse të QKK-së, bordi i projekteve, është e kompromentuar. Është normalitet që anëtarët e Bordit, përveçse kanë munges

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:14.615Z

Hoti: Buxheti ruan stabilitetin financiar

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, ka thënë në seancën e Kuvendit të Kosovës se Projektligji i buxhetit për vitin 2016, adreson objektivat zhvillimore të Qeverisë dhe ka për qëllim ruajtjen e stabilitetit financiar dhe adreson çështjet kryesore. Ai ka treguar se buxheti i hartuar ës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:17.569Z

Emërohen anëtarët e bordit të menaxhimit për Autoritetin Rrugor

Autoriteti Rrugor Shqiptar do t ket nj bord menaxhimi, antart e t cilit jan miratuar dje nga qeveria. Kshilli i Ministrave miratoi dje propozimin e ministrit t Punve Publike dhe Transportit, pr emrimin e antarve t bordit t menaxhimit pr Autoritetin Rrugor Shqiptar. Ky autoritet d

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama