Rezultate te kerkimit per termin: +Bordit

Total: 6672
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.064Z

Kuvend, miratohen anëtarët e Bordit të AMF

Kuvendi miratoi të mërkurën në seancë plenare 3 kandidaturat për anëtarë të Bordit Ekzekutiv të Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare. Me shumicë votash Kuvendi miratoi Enkeleda Shehin, Arjan Salatin dhe Mimoza Kacin si anëtar të Bordit Ekzekutiv të Autoriteti të Mbikqyrjes Financi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.562Z

Politikat e gabuara të bordit

Kinema: Analizë kritike Filma, reklamë dhe kinema cilësore. Asnjë nga këto kushte nuk plotësohet në Shqipëri. Ndërsa besueshmëria ndaj strukturës vendimmarrëse të QKK-së, bordi i projekteve, është e kompromentuar. Është normalitet që anëtarët e Bordit, përveçse kanë munges

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:31.136Z

Paçarizi, kryetar i Bordit të RTK-së

Rrahman Paçarizi është zgjedhur kryetar i Bordit të Radio Televizionit të Kosovës (RTK) me mandat dyvjeçar. Kurse nënkryetar do të jetë Aleksander Janiçeviq, i cili sipas shortit do të ketë mandat katërvjeçar. Në hollin e Kuvendit të Kosovës, sot është bërë tërheqja e shortit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.068Z

Premierat i miraton gjysma e bordit

Sezoni artistik janar-korrik 2011 ne Teatri Kombetar shfaq vepra nga Shekspir Miller Shaffer. Nga 7 anetare te Bordit Artistik kane votuar 4 Teatri Kombetar shpalli dje veprat per sezonin janar-korrik 2011. Bordi Artistik ka dhene miratimin per tri projekte te reja dy nga dramaturgjia angleze Amad

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.055Z

Përplasja: Drejtori i AMF nuk zbaton vendimet e bordit

Emërimet dhe auditimi i brendshëm janë shkak i mosmarrëveshjeve të forta në isntitucionin e dytë më të rëndësishëm financiar të vendit. Përplasjet mes Bordit dhe drejtoreshës së AMF-së janë përcjellë me shqetësim si nga institucionet ndërkombatare ashtu edhe nga Kuvendi i Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:22.809Z

Kuvendi miraton kryetarin e bordit të ERE-s

Në seancën e radhës parlamentare të zhvilluar ditën e sotme ligjvënësit miratuan Bujar Nepravishtën si Kryetar të Bordit të Komisionerëve të Entit Rregullator të Energjisë (ERE). Gjatë seancës së sotme të Kuvendit u miratua edhe nje anëtar i ketij bordi TIRANE-Kuvendi emëroi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.073Z

Esther Gravenkotter, zgjidhet anëtare e Bordit në OEGJK

Drejtoresha e Bankës gjermane për zhvillim (KFW) për Kosovë dhe Maqedoni, Esther Gravenkotter, është zgjedhur anëtare e Bordit në Odën ekonomike gjermano-kosovare (OEGJK). Kuvendi i OEGJK-së ka zgjedhur anëtaren më të re të Bordit, Gravenkotter, e cila ka marrë mbështetjen e plotë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama