Rezultate te kerkimit per termin: +Bratza

Total: 9
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.393Z

Berisha takon Bratza Zbatimi i vendimeve gjyqesore mbi mesataren europiane

Kryeministri Berisha priti në takim Presidentin e Gjykatës Evropiane të të Drejtave te Njeriut në Strasburg, zotin Nikolas Bratza të cilin e informoi se qeveria që ai drejton është e vendosur të ndërmarrë çdo reformë e cila afro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.345Z

Kryeministri Berisha pret në takim Presidentin e Gjykatës Evropiane të të Drejtave te Njeriut në Strasburg, z. Nikolas Bratza  

Kryeministri Berisha priti sot në takim Presidentin e Gjykatës Evropiane të të Drejtave te Njeriut në Strasburg, zotin Nikolas Bratza. Kryeministri Berisha, pasi e falënderoi për vizitën dhe i uroi mirëseardhjen zotit Bratza, e njohu atë me zhvilli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.397Z

Berisha: Presidenca e KiE, në themel respektimi i të drejtave themelore

09-06-2012 / Gazeta 55 Kryeministri takon Presidentin e Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut në Strasburg, Nikolas Bratza Kryeministri Sali Berisha, pasi e falënderoi për vizitën dhe i uroi mirëseardhjen zotit Bratza, e njohu atë m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:57.752Z

Gjykata Evropiane e te Drejtave te Njeriut deshiron te punoje ne menyre me efikase

150 000 ankesa per shkelje te te drejtave te njeriut jane aktualisht ne pritje per tu gjykuar ne Gjykaten Europiane te te Drejtave te Njeriut KEDNJ ne Strasburg. Kjo gjendje eshte e papranueshme tha britaniku ser Nicolas Bratza kryetari i kesaj Gjykate ne konferencen vjetore per shtyp te gjykat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:57.540Z

Dan Spielman, Presidenti i ri i Gjykatës së të Drejtave të Njeriut

Dean Spielmann do të jetë presidenti i ri i Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut. Ai duhet të kujdeset për reforma dhe pranueshmëri, sepse gjykata shihet me shumë vëmendje dhe pakënaqësi nga shtetet e dënuara.Dean Spielmann është i fokusuar në punën, jo në imazhin e tij n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:20.962Z

“Shqiptari Ledi Bianku mes shtatë gjyqtarëve pa përvojë në gjyqësor”

20/04/2012   “Daily Mail” zbulon të paaftët e Gjykatës Evropiane të të Drejtave të Njeriut ANGLI- Ledi Bianku, përfaqësuesi shqiptar në Gjykatën Evropiane të të Drejtave të Njeriut, rezulton një nga 7 prej 11 gjyqtarëve që kanë pak ose aspak përvojë gjyqësore. Një

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:58.692Z

Strasburgu: Shqipëria, borxh 8 mijë euro Vehbi Alimuçajt

TIRANE - Shqipëria humbet sërish në Gjykatën Europiane për të Drejtat e Njeriut dhe këtë herë kundër Vehbi Alimuçajt. Ditën e djeshme, kjo gjykatë dha vendimin përfundimtar për dosjen e dorëzuar në Strasburg q&eu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama