Rezultate te kerkimit per termin: +Bursa

Total: 3201
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:25.052Z

Edhe Greqia jep bursa

TIRANË - Qeveria greke ofron 25 bursa universitare dhe pasuniversitare për shtetasit e huaj të vendeve të Ballkanit, Evropës Lindore, Azisë dhe Afrikës, për vitin akademik 2008-2009. Kjo u bë e ditur dje nga zëdhënësja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, Ermelinda Muho, e cila n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:23.680Z

Bursa e Nju Jorkut

Bursa e Nju Jorkut është pjesë e pandarë e historisë së Amerikës që prej fillimeve të saj modeste në vitin 1792. Sot ajo gëzon statusin si tregues i ekonomisë botërore. Le t'i hedhim një sy kësaj burse dhe historisë së saj. Bursa e Nju Jorkut është një monument i kapitalizmit am

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:19.228Z

Bashkia akordon 224 bursa nxenesve konviktore

Nje tjeter projektvendim i Bashkise se Tiranes eshte miratimi i propozimit te Drejtorise se Konvikteve te Shkollave te Mesme per 224 bursa shteterore nxenesve te 6 konvikteve te shkollave te mesme te Tiranes. Ne baze te ketij projektvendimi perfiton 21 bursa te plota konvikti i Shkolles se Mesme Mje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.324Z

Bursa italiane

Ministria e Arsimit bëri të ditur dje se Universiteti i Pavias në Itali akordon për shtetasit e huaj të vendeve në zhvillim 3 (tri) bursa për studime pasuniversitare 10-mujore në Universitetin e Pavias ose në Institutin për Studime të Avancuara të Pavias (IUSS), në per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:27.930Z

Egjipti, bursa studimipër shqiptarët

TIRANE- Qendra Demografike dhe Fondi Egjiptian për Bashkëpunimin Teknik në Kajro, ofron bursa për studime pasuniversitare në fushën e studimeve demografike për periudhën janar-dhjetor 2011. Bursat ofrohen në: Diplomë e Përgjithshme në Demografi; Diplomë e specializuar për zhvillimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.339Z

Bashkia e Tiranes179 bursa gjimnazisteve

TIRANE-Nga 207 bursa qe i jane dhene bashkise se Tiranes per te mbeshtetur nxenesit e arsimit parauniversitar qe strehohen ne konviktet e shkollave te mesme te Tiranes ajo ka shpallur 171 fitues. Kjo pasi komisioni ekonomik i ngritur ne cdo shkolle ka konstatuar se te tjeret nuk plotesojne kriteret

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.739Z

Bursa per studentet shqiptare

Nje sere institucionesh dhe shtetesh ofrojne bursa per studentet shqiptare qe deshirojne te vijojne studimet universitare jashte vendit. Edhe kete vit Brittish Council ka nisur te pranoje aplikimet e te diplomuarve shqiptare qe deshirojne te vijojne studimet e tyre ne Britanine e Madhe nepermjet b

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama