Rezultate te kerkimit per termin: +Certifikimi

Total: 811
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.862Z

Certifikimi, garancia e peshkimit

Bashkimi i Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, duke i paraprirë stadit të ri në të cilin po hyn sipërmarrja vendase - në kushtet e hapjes së tregut në rajon dhe më gjerë - po ndjek një sërë projektesh, që përgatisin pikërisht infrastrukturën e duhur e bashkëkoho

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:54.672Z

Tahiri: Certifikimi nuk nënkupton ndërrimin e logove

Zbatimi i marrëveshjes për diplomat universitare, nënkupton që diplomat e Kosovës do të pranohen nga pala serbe, me logo të Republikës së Kosovës, por ato duhet të certifikohen nga Asociacioni i Universiteteve Evropiane, ku lëshon një dokument certifikues në të cilën mbështetet vali

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.194Z

Kosovë, KQZ: Certifikimi i zgjedhjeve, ndoshta të dielën

PRISHTINE- Komisioni Qendror Zgjedhor mund të certifikojë të dielën rezultatet e zgjedhjeve të 15 nëntorit, nëse Komisioni Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, Gjykatat Kushtetuese dhe Gjykata Supreme japin vendimet rreth ankesave të subjekteve politike. Kryetarja e KQZ-së Nesrin Lushta th

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.871Z

Kosove ne shkurt certifikimi i zgjedhjeve

Kryetarja e KQZ-së në Kosovë, Valdete Daka ka deklaruar sot se rezultatet e zgjedhjeve parlamentare mund të ceritikohen në fillim të shkurtit. Daka ka bërë të ditur se nesër Komisioni do të shqyrtojë planin operacional të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:44.894Z

Gjiknuri Certifikimi nga Kolegji Zgjedhor

Tashmë procesi zgjedhor është vertetë pranë fundit. Pas numerimit te kryer koalicioni i majte ka 85 mandate dhe te djathtet kane 55 mandate, por mbetet ende per t'u sqaruar pretendimi i demokrateve për 0.04 perqind te votave ne kete qark qe ben edhe kalimin e nje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:44.514Z

Policia private, ja veprimet sibëhet certifikimi i punonjësve

TIRANE - Si bëhet certifikimi i drejtuesve teknikë të SHPSF-së. Sipas p/ligjit, certifikimi i titullarit dhe i drejtuesit teknik të SHPSF-së është kompetencë e drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit.Certif

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:44.958Z

PS: Certifikimi i zgjedhjeve nga kolegji zgjedhor

Gjiknuri: Nuk ka asnjë dileme, KQZ të bëjë vetëm kalkulimin Nga Muhamed Veliu TCH Tashmë rezultati i zgjedhjeve është i pastër dhe partitë duket se nuk do te shpenzojnë kohë me ankimime për kuti të veçanta. Por një KQZ e paplotesuar nuk mund ta bëjë certifikimin pasi duhen 5 anëta

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama