Rezultate te kerkimit per termin: +Deficiti

Total: 3394
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:28.453Z

Përgjysmohet deficiti tregtar

Deficiti tregtar i periudhës janar-gusht në Rumani u zvogëlua më shumë se dy herë në krahasim me një vit më parë, si pasojë e krizës ekonomike, bën të ditur media vendase. Deficiti u ul në 5.79 miliardë për tetëmujorin e këtij viti nga 15 miliardë që qe në të njëjtën periudh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.590Z

Greqi perkeqesohet deficiti buxhetor

Deficiti buxhetor ne Greqi ne vitin 2009 ka qene me negativ nga sa ishte llogaritur ne fillim duke rezultuar me i larti ne zonen euro. Deficiti i vendit fqinj vitin e kaluar ka arritur ne kuoten 15.4 te prodhimit ekonomik vjetor ka deklaruar zyra evropiane e statistikave EUROSTAT. Shifra

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.380Z

Bie deficiti tregtar ne SHBA

Deficiti tregtar i SHBA-ve u zvogelua deri 42.8 miliarde dollare ne korrik qe paraqet renie prej 14 per qind ne krahasim me muajin paraprak ka njoftuar Ministria e Tregtise. Eksporti arriti ne 153.3 miliarde dollare importi 196.1 miliarde dollare ne korrik dhe deficiti u rrit ne 42.8 miliarde d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.375Z

Greqi, qeveria: Përgjysmohet deficiti buxhetor

Ministri grek i Financave, Jorgos Papakonstantinou ka deklaruar se deficiti buxhetor i Greqisë është zogëluar me rreth 40 përqind në tre muajt e parë të vitit. Duke raportuar para Parlamentit, Papakonstantou ka saktësuar se deri në fund të marsit deficiti ishte 4.3 miliardë e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:30.258Z

Greqi, deficiti mund të arrijë 12.5%

Ekonomia greke vazhdon të përkeqësohet ndërkohë që deficiti rritet vazhdimisht dhe pritet që në fund të vitit 2009 të arrijë deri në 12.5 për qind të Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB), deklaroi ministri i Financave, Giorgio Papaconstantinou, ndërkohë që korrigjimet e shpeshta të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:57.968Z

Zgjedhjet, deficiti arrin 11 miliardë lekë

Deficiti buxhetor në tre muajt e parë të vitit ka kapur vlerën 11.6 miliardë lekë.Të dhënat e fundit të Ministrisë së Financave për treguesit fiskalë të periudhës janar-mars nxjerrin në pah edhe shpenzimet kolosale që janë bërë vetëm në këta tre muaj. Hendeku mes të ardhurave

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:38.380Z

Llogaria korrente, deficiti 1.3 miliardë

Deficiti i llogarisë korrente të Shqipërisë shënoi një rekord historik prej 1.3 miliardë eurosh, si pasojë e kombinimit të rritjes së importeve me uljen e të ardhurave nga emigrantët, bëri të ditur dje Banka e Shqipërisë. "Llogaria korrente për vitin 2008 regjistroi një deficit p

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama