Rezultate te kerkimit per termin: +Diplomave

Total: 2305
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.508Z

Pazari i diplomave

Studentëve të universiteteve publike e private për 100 euro po u ofrohen punimet e temave të diplomave për nivelin Bachelor, përderisa për Master çmimi arrin në 250 euro. Ata që përgatisin punime të temave të diplomave me pagesë, madje as nuk fshihen nga Policia, Prokuroria dhe Inspekt

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.292Z

“MASH na vonon njohjen e diplomave”

 Procedura tepër të gjata për njohjen e diplomave të studentëve që kanë mbaruar jashtë. Mesatarisht duhen mbi 6 muaj për të pasur në dorë një diplomë të konvertuar me atë shqiptare. E ndërsa studentët  presin në të tilla kushte, nuk mund të aplikojnë për  vende

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.762Z

Studentet marrin sot suplementin e diplomave

Suplementi i diplomave sipas sistemit te Kartes se Bolonjes eshte premtuar se do te shperndahet sot ne te gjitha universitetet publike ne vend. Nje deklarate te tille ministri i Arsimit, Fatos Beja, e ka bere jo vetem ne nje takim te zhvilluar me te rinjte qe protestonin per modelin e di

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.681Z

Shkresa zyrtare për “korrigjimin e diplomave”

27/01/2009  Studentët tjetër akuzë Ministrisë, pasi ka rrëzuar dy herë kërkesën urgjente të UT-së Ministria: Modeli i përcaktuar sipas ligjit, krijon më shumë hapësirë në tregun e punës Ende nuk ka një reagim zyrtar nga Ministria e Arsimit nëse do të ndryshohen diploma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:35.963Z

Rikthehen protestat neser, per njohjen e diplomave

Te rinjte qe kane perfunduar arsimin e larte ne universitetet e huaja kerkojne shkurtimin e procedurave per njohjen e diplomave, pasi vonesat bejne qe ata te mos aplikojne dot per pune. Kjo per shkak te kohes qe kerkon ekuivalentimi i diplomave. Sipas te rinjve, ky proces njohjeje mund te zgjase edh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.729Z

E vështirë njohja e diplomave shqiptare jashtë vendit

Të rinjtë pohojnë se mungojnë disa detaje që i ka sistemi i Bolonjës Shumë të rinj shqiptarë, që janë diplomuar në universitete shqiptare, e kanë të vështirë njohjen dhe konvertimin e diplomave të tyre jashtë vendit. Pavarësisht aplikimit të sistemit të kartës së Bolonjës, q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.761Z

Juristi, mekanizmi i falsifikimit të diplomave

Kartonët e diplomave dhe letra e listës së notave janë me vula dhe firma të rregullta Grupi hetimor dyshon për falsifikim të përsosur ose bashkëpunim me stafin Zbulohet mekanizmi i dhënies së diplomave për juristë nga katër personat e arrestuar. Policia e kryeqytetit po e heton atë n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama