Rezultate te kerkimit per termin: +Dokumentacion

Total: 3965
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.905Z

Çndodh me dosjet që kanë mangësi në dokumentacion

Udhëzimi i Ministrisë, që i detyron aplikuesit të japin në përgjigje edhe numrin e dosjes. Emrat që kanë marrë përgjigje nga Ministria e Drejtësisë për kërkesën për dëmshpërblim Laureta Rryçi Tiranë - Pjesa më e madhe e dosjeve që kanë dorëzuar ish-të përndjekurit është

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:59.388Z

Shitje pa dokumentacion

Janë ndaluar dy të dyshuar nga qyteti i Pejës, pasi që këta të fundit kanë bërë shitjen e produkteve higjienike, parafmaceutike, ushqimore, kozmetike pa dokumentacion përcjellës. Të dyshuarit, të cilët janë një femë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.161Z

Çfare ndodh me dosjet që kanë mangësi në dokumentacion

Laureta Rryçi Në listë nuk jepen vetëm gjeneralitetet, por edhe kërkesat e tyre. Në shumicën e rasteve, ashtu siç dhe është bërë publike, pjesa më e madhe e kërkesave janë rikthyer për shkak të mungesës së dokumentacionit. Sipas burimeve në Ministrinë e Drejtësisë, numri i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:30.036Z

Ish-të përndjekurit. Udhëzimi për dosjet me mangësi në dokumentacion

Procedurat e reja që duhet të ndjekin aplikuesit për dëmshpërblim. Emrat që kanë marrë përgjigje nga Ministria mbi kërkesat e depozituara Laureta Rryçi Tiranë - Pjesa më e madhe e dosjeve që kanë dorëzuar ish-të përndjekurit është në fazën e dytë të procesit të shqyrtimit.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:59.645Z

Ish-të përndjekurit, çndodh me dosjet që kanë mangësi në dokumentacion

Procedura që ndiqet për dosjen nga grupi i punës në Ministrinë e Drejtësisë. Botohet lista me emrat e të përndjekurve që kanë në shqyrtim dosjet për dëmshpërblim Laureta Rryçi Tiranë - Në shumicën e rasteve ashtu siç dhe është bërë publike pjesa më e madhe e kërkesave jan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.240Z

Ish-të përndjekurit. Çndodh me dosjet që kanë mangësi në dokumentacion

Udhëzimi i Ministrisë që i detyron aplikuesit të japin në përgjigje edhe numrin e dosjes. Emrat që kanë marrë përgjigje nga Ministria e Drejtësisë për kërkesën për dëmshpërblim Laureta Rryçi Pjesa më e madhe e dosjeve që kanë dorëzuar ish-të përndjekurit është në fazën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:24.707Z

Jep ryshfet për të futur pije joalkoolike pa dokumentacion

Një i dyshuar boshnjak shtetas i Serbisë në fshatin Shupkovc të Mitrovicës ka tentuar të futë një kamion pijë joalkoolike pa dokumentacion. Madje, i dyshuari pasi ishte ndaluar nga njësiti i trafikut policor ishte përpjekur që me anë të ryshfetit ta zgjidhë çështjen e transportit t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama