Rezultate te kerkimit per termin: +Edukimi

Total: 3227
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:25.935Z

EDUKIMI DHE VETËM EDUKIMI MUND TA NDRYSHOJË SHQIPËRINË

Gazeta ShqipPLEURAT REXHEPI Një nga problemet më të mëdha të shoqërisë shqiptare është mënyra e të menduarit, mënyra se si ne perceptojmë vlerat, dukuritë, veprimet dhe gjithçka që na rrethon. Është trishtuese, por tërësisht e vërtetë se një nga dëmet më të mëdha të shoq

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:26.440Z

Edukimi, pa George Soros

 Prof.As.Dr. Jetmir Alicka I perkas nje brezi, qe e  kam jetuar edhe kohen e para viteve 90 dhe ate te pas viteve 90. I perkas atij brezi qe jam diplomuar, formuar, zhvilluar e rritur profesionalisht ne dy keto periudha . I perkas atij brezi, qe kam vleresuar e vleresoj arritjet ne fushen e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:23.456Z

Ligji, morali dhe edukimi

Nga Irena Nikaj*, PhD   Debati në lidhje me cilësinë e edukimit, bashkë me reformat e bëra dhe ato që do të bëhen, kanë kohë që kanë përfshirë disa nivele sociale dhe kulturore, interesimin e opinionit dhe gjithë strukturat menaxhuese që merren me të, e, në mënyrë paradok

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:44.176Z

Edukimi fetar, shteti dhe laiciteti

Nga dr. Xhavit Shala Njëzet e pesë vite më parë, me lejimin e praktikimit lirisht të besimeve fetare, Shqipëria u divorcua përfundimisht nga ateizmi shtetëror, ndërkohë që shteti demokratik ruajti parimin e shenjtë të laicitetit. Por, megjithëse ka kaluar më shumë se një çerek she

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:23.006Z

Ministri Koka: Edukimi mjedisor,në kurrikulën e arsimit fillor

Të tjera rreth shkrimit VIDEO TIRANË- “Janë bërë shumë gabime ndaj mjedisit. Ne nuk mund të zhbëjmë të kaluarën por jemi në kohë të mbrojmë të ardhmen. Edukimi mjedisor ndihmon për të ardhmen. Përfshirja e edukimit mjedisor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:25.997Z

Shqipëri: Nis projekti Edukimi përmes kulturës

Ministritë e Arsimit dhe Kulturës në Republikën e Shqipërisë nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi në Galerinë e Arteve në Tiranë, nëpërmes së cilës do të realizojnë projektin "Edukimi përmes kulturës". Gjatë nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit, ministrja Lind

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:37.392Z

Vasili: Edukimi në vazhdim, proces gjithëpërfshirës

Kreu i shëndetësisë ishte i pranishëm në seminarin “Plani kombëtar dhe plani individual i aktivit të edukimit në vazhdim për profesionistët e shëndetësisë", organizuar nga Qendra Kombëtare e Edukimit në Vazhdim.Gjatë fjalimit të tij, ministri Vasili se, “ne shkojmë në mënyrë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama