Rezultate te kerkimit per termin: +Ekonomike

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.719Z

Liria ekonomike *

Liria ekonomike, në një konceptim të thjeshtë, është e drejta bazë e çdo qenieje njerëzore për të administruar e kontrolluar punën dhe pronën e vet. Pra, në një shoqëri ekonomikisht të lirë, individët janë të lirë të punojnë e prodhojnë, të konsumojnë dhe investojnë në m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.412Z

Kriza ekonomike globale, Shqiperia sfidon me rritje ekonomike

Ne nje vit krize te thelle ekonomike globale, ekonomia e Shqiperise u perball me sukses sipas vleresimit te faktoreve vendas te financave, por edhe atyre nderkombetare. Keshtu perballe zhvillimeve problematike ne kontekstin boteror, ekonomia shqiptare e vetmja ne Evrope ka shenuar nje rritje ekonomi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:07.281Z

Ndihma ekonomike

Skema e ndihmës ekonomike do të përfshihet nga ndryshime të mëdha vitin e ardhshëm. Do e përfitojnë gratë dhe jo burrat, do të jepet në katër qytete të vendit në formën e paketave ushqimore, por do të ketë edhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:17.418Z

"Status-quo" ekonomike

Luljeta Krasniqi Autoritetet kosovare duhet te krijojne strategji adekuate per permiresimin e gjendjes ekonomike dhe sociale te qytetareve, vleresojne eksperte te ekonomise dhe zyrtare te programeve nderkombetare ne Kosove. Eksperti Avdullah Hoti konsideron se gjendja e pandryshueshme ekonomike e qy

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:28.935Z

Diplomacia ekonomike

  Oferta më e fundit e Putinit drejtuar ish-kryeministrit italian Prodi për të drejtuar projektin "Rryma e Jugut" (South Stream), të sjell ndërmend postin e ofruar Gerhard Shrëderit për të drejtuar projektin paralel të "Rrymës së Veriut" (Nord Stream) në 2005-ën kur ky i fundit u

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:15.088Z

Ndahet ndihma ekonomike

Ndihma ekonomike qe merr Sheqere dhe Halil Hyseni në Tiranë, si invalidë pune janë të ardhurat e vetme me të cilat mbahet kjo shtepi. Ministri i Puneve dhe i Mireqenies Sociale, Erion Veliaj, ka zgjedhur famijen Hyseni, ne Tirane  jo vetem per te dhene me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:22.944Z

Ndihma ekonomike deshtim

Ndihma ekonomike deshtim E merkure 03 Prill 2013 1551 Eglanitna GjermeniPartia Socialiste akuzon qeverine se e ka zhytur vendin ne varferi te thelle per shkak te politikave te deshtuara sociale Kryetarja e komisionit te punes dhe ceshtjeve sociale Eglanitna Gjermeni iu referua shifrave

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama