Rezultate te kerkimit per termin: +Eksportet

Total: 5020
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.950Z

Rigjallërohen eksportet

Të dhënat zyrtare të Institutit të Statistikave tregojnë për një rigjallërim të eksporteve. Sipas INSTAT në 5 muajt e parë të vitit, eksportet janë rritur në vlerë ne leke me 72 për qind, krahasuar me të njëtën periudhë të një viti më parë. Të dhënat tregojnë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:14.621Z

Frenohen eksportet

Pas dy vitesh rritje të pandërprerë eksportet shqiptare po stopojnë këto muajt e fundit. Sipas të dhënave zyrtare të INSTAT, në muajin qershor eksportet ishin rreth 16.55 miliardë lekë, me një rritje të papërfillshm

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:06.222Z

Rriten eksportet

Eksportet shqiptare kane njohur rritje te dukshme gjate ketij viti.Kerkesa per metale, minerale dhe lende te tjera ka bere qe ne vlere eksportet per keto mallra te jene 50 per qind me te larta se ne vitin 2007.Vendet ku eksportohet me shume vijojne te jene Italia dhe Greqia.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:10.253Z

Eksportet shpëtojnë ekonominë

Pavarësisht krizës së rëndë ekonomike të Eurozonës, por edhe rajonit, eksportet e Shqipërisë në këto tregje vazhdojnë të rriten me ritme dyshifrore. Të dhënat e fundit zyrtare nga Instituti i Statistikave tregojnë se për dhjetëmujorin eksportet arritën në 203.9 miliardë lekë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.637Z

Shumëfishohen eksportet e mineraleve

Viti 2007 duket se ka qenë shumë i mbarë për industrinë e nxjerrjes dhe përpunimit të mineraleve bazë në Shqipëri. Statistikat tregtare të ACIT, nxjerrin në pah se eksportet e kromit gjatë vitit të kaluar gati u trefishuan, duke arritur në 36.4 milionë euro. Eksportet e xeherori

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.585Z

Ulen eksportet shqiptare

Eksportet shqiptare kane rene gjate muajit tetor, duke treguar keshtu efektet e para te krizes boterore. Kerkesa e ulet per minearel dhe lende djegese ka bere qe eksportet shqiprtare te bien ndjeshem nga muaji shtator ne tetor. Nderkohe, importet jane rritur me 25 per qind brenda nje muaji.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:35.062Z

Greqi, rriten eksportet shqiptare

Eksportet shqiptare, foto arkiv Eksportet shqiptare drejt tregut grek kanë pësuar një rritje të lehtë. Në 3 muajt e parë të këtij viti eksportet shqiptare drejt Greqisë janë rritur, pavarësisht krizës që ka përfshirë fqinjin tonë jugor. Sipas INSTA, mallrat e eksportuara nga Shqipë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama